Rašyk
Eilės (78156)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 2 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Tyla, bejausmė, tylinti, akla - tai aš
Širdis gyva, kai meilės ji pilna - tai aš

Kažkada rašiau eiles ir mačiau Tavo veidą, bet nejaučiau širdies. Kažkada skaičiau eiles ir jaučiau Tavo širdį, bet nemačiau veido. O dabar nebematau ir nebejaučiu, bet tolumoje girdžiu pasiklydusį Tavo balsą. Jis man padeda dar likti viltimi.

Jei lieptum nupiešti man save, nupiesčiau išblukusią dėmę. Nekaltinu, nors Tu ją ir išblukinai. Ko gero aš tiek pat to norėjau, o dabar jau apskritai nebežinau, kas yra norai.

Kadais  buvau maža ir sakydavau, kai padangę užtemdo plazdantys drugiai... arba, kai į dangų pakyla aitvarai... o dabar tai tik judančios formos, kaži ar jas tebematau.

Gal gali man suteikti pagalbą? Ištiesti nors ranką? Bet tam reikėtų nebebūti manimi, bent jau neatsiminti, kad kažkur yra Jis... nors ir išblukinta dėmė... eidama keliu, pamačiau pievą, žalią, vaiskią, paslaptingą. pasileidau šuoliais tarsi tolimųjų slėnių žirgas su ragu... pasileidau ir užmiršau aš vingius, siekius ir tikslus... o pievoje nėra kelių, todėl dabar čia ir lindžiu. pamiršau aš jau kokios spalvos buvo mano namas, kurioje lovoje aš miegojau, ar kuo vardu buvo mano jaunadienio šunelis, bet nuolat girdėdama aidą tarsi žinau, kad manęs ten kažkas laukia. tik jau nebepajėgiu sugrįžti.

todėl, kad ir čia labai šviesu, vaisku, paslaptinga, žalia - aš esu tamsa, akla, pilka ir tylinti... ir vis dar gyva, nes širdis... ji mylinti...

nuolatinis sielos maištas.
2008-11-18 12:31
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-20 21:24
Namas šešėlyje
mintimis į mintis, tave lytėjo kažkieno rankos, bet ar išties palietė, tave girdėjo, bet ar klausėsi, vartojo ar mylėjo? Begale klausimų užduodame ir atsakome, ieškome ir nerandame, kartais uždarome duris ir nieko neįleidžiame, nors trokštame..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-18 17:36
kondensofkė
aha
okei, 1
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-18 12:54
svetrimga
nereikia balsuoti. čia jokia kūryba. 10s akimirkos mintis :))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą