Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







š tikrųjų meilė, kaip ir kiekvienas fiziologinis jausmas žmogaus organizme turi savo indikacijų ir kontraindikacijų. Visi mes kuo puikiausiai žinom meilės indikacijas, bet ar kada nors susimastom apie kontraindikacijas? Manu tikrai retai…nes žmogus yra toks padaras, kuris linkęs manyti, kad jam to nenutiks ir pradeda domėtis, tik tada kai nusvyla pats, ir pagrinde, kai būna jau per vėlu, paprastai tai pamatome, kai jau būna pašalinis poveikis, kuris beveik visada turi liekamųjų reiškinių mūsų kūne, gyvenime ir sieloje, kurie kaip bebūtų gaila daugiau ar mažiau išlieka visam gyvenimui.
Todėl manau verta susimastyti ar indikacijos vertos kontraindikacijų ir galimų liekamųjų reikškinių. Kontraindikacijos būna labai įvairios, daug kas priklauso nuo to, kiek laiko vartojame meilę ir be abejo su kuo. Meilės kontraindikacijos gali būti pradedant mažom ašarom ir baigiant suicidu.
Visi mes žmones esame skirtingi ir visus mus skirtingai veikia meilės fiziologinis jausmas. Daugeliui iš mūsų blogiau ima funkcionuoti smegenys, nes visą darbą perima širdis. Labai dažnai, kai meilė vartojama pirmą kartą esame nepatyrę ir netinkamai ją pasirenkam, todėl paprastai dažniausia, ir skaudžiausia kontraindikacija yra tuštumo jausmas, sutrikusi akių ašarų liaukų kanalų funkcija, smegenų disfunkcija, jei dužusi širdis, viso to pasekoje vistosi depresijos įvairios formos, jei meilę vartojame pirmą kartą ankstyvoje jaunystėje, jos kontraindikacija gali būti net gi psichiatrijos ligų karalienė – šizofrenija. Depresijos ir šizofrenijos atveju dažna kontraindikacija yra – suicidas, po jo liekamieji reiškiniai lieka net ne mūms, o mūsų artimiesiams. Jei suicidas būna nevykęs gali liekamieji reiškiniai likti tokie, kaip fizinė negalia, protinė negalia, vidaus organų disfunkcijos ir t. t., tokiu atveju liekame mes patys našta ir liekamieji reiškiniai visam gyvenimui mūsų artimiesiams.
Liekamieji reiškiniai būna taip pat ir apatija, įvairios fobijos, nepilnavertiškumo kompleksas ir aibė kitų, todėl reikia ne 9 kartus pamatuoti ir 10 pjauti/kirpti, o 100 kartų pamatuoti ir 101 veikti, nes paprastai indikacijos nepateisina vilčių ir lieka tik skaudžios kontraindikacijos su liekamaisiais reiškiniais viskam gyvenimui…
2008-11-04 13:26
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-09 17:05
švo
Jo, mane persekiojo baisi paranoja. Bet išgerdavau ir viskas stodavo į vietas, nes kontraindikacijų vietą perimdavo detoksikacija.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-11-04 19:06
ANĖ BRYDĖ
A čia aš pas nervų, ar pas psichologą - chirurgą pataikiau? Janau janau... inkubacija tuoj ma prasidės :DDD
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą