Rašyk
Eilės (78153)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jos akys didelės ir apvalios, atrodo, rainos.  Balselis aukštas, o galimybės neribotos. Ji įrodo, kad viskas yra įmanoma.  Su ja bendraudama suprantu, kad reikia gyventi taip, kaip nori, negalvojant apie pasekmes. To mane išmokė mano rainoji katė.
Moterys jas mėgsta, nes jos yra jų idealas:  jos visada švelnios, laisvos ir nepriklausomos, katės yra drąsios ir daro tik tai, kas joms patinka. Jos elegantiškos iš prigimties, nes net bjauriausia katė yra graži. Vyrai nemėgsta kačių, nes bijo, kad jos padarys blogą įtaką jų moterims.
Katinai- tai kantrūs ir supratingi mokytojai. Jie pasiaukojančiai stengiasi bent ko nors išmokyti savo šeiminiką, pavyzdžiui, išdidumo... Katės, kitaip nei šunys, neliepia šeimininkėms vesti jas į lauką blogu oru ir rizikuoti šukuosenos sugadinimu. Katės yra protingos ir  nesukelia papildomų rūpesčių - jos visada savo reikalus atlieka tik į smėlio dėžutę. Jos švarios ir nekelia streso šeimininkams.
Šie sutvėrimai  yra ne vienos profesijos specialistai. Be mokytojo ir maneknės išsilavinimo yra dar ir gydytojai. Juodi katinai gydo galvos skausmą (turėjau juodą katiną kuris gulėdavo ant galvos ir purpdavo, kai skaudėdavo galvą), o raini - depresiją (su rainu katinėliu niekada nebus liūdna). Išbandykite patys!
Taigi manau drąsiai galėčiau padaryti išvadą, kad katinai (katės) yta tobuli sutvėrimai
2008-10-29 13:19
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 3 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-12-11 12:20
Varinė Lapė
Taip, pritariu visom keturiom. Turiu du juodulius namie, ir abu tobuli. Gydo. Moko.
Įvertinkite komentarą:
Geras (2) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą