Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 15 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Bandau surasti ryšį tarp mus supančio matomo pasaulio ir nematomo. Nematomas pasaulis? Viskas kas  žemėje vyksta turi priežastį. Kartą vienas draugas paklausė  manęs. ---Prasmė-žodžių, minčių, sapnų, gyvenimo.... Kas ji, kur ji, ko dėl ji duota? Bandau suvokti savo gyvenimo prasmę. Ko nesuvokiame protu, įvardijame, kaip nepaaiškinamu reiškiniu, kaip,, nematomu pasauliu‘‘Žmogaus kūno egzistencija baigiasi mirtimi, bet jo  atlikti  labai blogi  darbai neišnyksta be pėdsakų, kaip ir labai geri. Jie lieka kitų žmonių mintyse, prisiminimuose, kartais keliauja iš kartos į kartą. Mūsų prosenoliai sakydavo, kad blogų darbų bausmė krenta  kelioms kartoms į priekį-taip jie  saugojo savo dorovę. Kokioje erdvėje gyvena  žmonijos patirtis?
      Skausmą, šaltį, vėją, baimę, džiaugsmą, kančią galiu jausti. Daiktus ir visa, kas gyva  galiu liesti, matyti. Galiu naudotis visais pojučiais, kurie žmogui duoti.. Bet ne viską žemėje galiu  suprasti. Kaip ir savo kančios prasmę, kurią priemiau iš kito žmogaus, padėdama  jam nors kiek ją  sumažinti. Taip pat negaliu suprasti  gyvybės ir mirties egzistavimo prasmės mūsų planetoje-gyvename uždarame apvalkale, nežinodami iš kur atėjome ir kur  išeisime.
2008-10-13 20:28
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-10-18 18:11
Sniego mėnuo
Kas per pavadinimas?.. :O
O kas ten po juo?..
Nepalyginami dalykai: pirmas visai neatitinka antro, nes yra toks platus, jog galėtų apimti visus rasyk'o tekstus ir dar daugiau.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-10-14 10:07
Lugnis
kiek tu jų paisai. kalbėk su močiute, dabar kiti laikai, dabar kas močiutei buvo blogi laikai tai šiandien jaunimėliui geri. (skiriasi.)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą