Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Nesiriša šiandien kažkaip eilės ir mano mintys...
Pažinot, ane?
Parašiau, paspaudžiau „publikuoti“ - o galvoje vis tiek „šūdas“verda. (pardon už grubų žodį).
Paauglystėje, vaikystėje, aš buvau mažas vaikas (berniukas, mergaitė - argi svarbu?)... Buvau tiesiog mažas žmogus... Mažas žmogus su dideliais siekiais - būti didžiu (daugelis man pranašavo didžią dainininko karjerą)
Būti poetu (savo laiku, kol dar nebuvo gimęs polėkis išreikšti save eilėmis bandžiau tai atlikti mokykloje S. Nėries eilėmis-sėkmingai, kol nepradėjom to mokytis:)
Būti kitokiu, kol nepaaiškėjo, kad būti kitokiu nėra pats geriausias variantas.
Kitokiu, kol neišsiaiškinau, kad suprasti kitą lytį, ją jausti, nėra „normalu“, tavo lyties atžvilgiu...
Kol nesupratau, kad būti savimi (ir nekreipti dėmesio į kitaip mąstančius yra geriausia) „Pochui jų nuomonė“, yra geriausia, ir būtina tai jiems pasakyti (kas keisčiausia, kad tiesiai šviesiai pasakius jie dažniausiai ne tik supranta, bet ir pritaria tokiai nuomonei)...
Tai kodėl mes bijom būti savimi? Švelniais, jautriais, suprantančiais, atjaučiančiais ir netgi kitokiais?
Nejau mes tokie bailūs???
Manau ne.... Susitaikykim su savimi, atleiskim savo priešams, mylėkim visus - ir priešus ir draugus - ir gyvenimas pasikeis... Mes jį pakeisim...
2008-09-25 00:17
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-09-25 18:55
Nepastovi
Jau ne vieną tokį raginimą skaičiau,bet nuo to pasaulis nepasikeis.Visada bus ir geresnių ir blogesnių žmonių.Visokių ir reikia,nes gyvenant vien santarvėje aiškiai pradės kažko stigt,įvairovės.Pritariu jūsų nuomonei,kad būti kitokiam kiek nejauku ar net pavojinga,bet visi mes esame nevienodi,su savo norais,poreikiais ir nuomonėmis(išskyrus vaikus ir visokio plauko tipelius,kuriems tas pats)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2008-09-25 16:48
Viščiukų princesė_Inter corda
Lengva pasakyt. Na gerai, va būtent šiandien aš išreiškiau savo nuomonę, atsirado mano nuomonei pritariančių. Ir kaip jūs manot? Tada po balsavimo (mano nuomonei pritariančiųjų buvo dauguma, kas reiškia, kad jų nuomonė buvo kaip ir mano) mažuma apkaltino mane, kad vos tik pareiškiau savo nuomonę, visi persigalvojo, nors prieš tai buvo kitoje pusėje. Taigi buvau apkaltinta lyg ir sukursčiusi juos. Bet atleiskit, argi aš jiems rodiklis, kad vos tarus žodį pereinama į mano pusę? Taigi nieko mes negalim pakeist... visada bus viskam prieštaraujančių, nepritariančių, nemokančių atleist ir nusileist.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą