Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 2 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







- Ei! Ar cia kas nors yra?
-Yra, bet kur tau atsilieps, kai sitokia infliacija. Kam sauki, jei zinai, kad niekas neatsilieps? Apsidairyk aplink, kokie zmones. Sieps savo siek tiek papuvusius dantis, dantu pastos kainos siandien vel pakilo, o apie dantisto pagalba ir pasvajoti brangu.
-Ei!
-Na ko tu ir vel sauki? Dievazi lyg penkeriu metu vaikas. Apsidairyk kokie veidai aplink. Nespesi net gerai nusisukti ir pajausi peili nugaroje. Jei geresnis pasitaikysm gal ziebs kruvinu kumsciu i dantis.
- Bet...
- Nereikia priestarauti. Apsidairyk, kokie visi grobuonys. Naglumui akcija siandien. Nenustebk, jei kas i kisene prisisios, o paskui dar dris sakyti, matai lietus lyja.
-Na..
-Kas na? Apsidairyk, kokie kulturingi siais laikais. Maloniai pasisveikinsi, taip nori buti draugiskas, taip pat draugiskai gali buti pasiustas ant triju raidziu.
-O.
-Kas o? Po galais, paziurek kokie snukiai. Alkani, perkare. Makabriskai besitiesiancios rankos: smaugti. Cinikai, besidairantys karsto. Jie nepagailes sitos tavo kvailos minos, kai dauzys tavo galva i stingstanti betona. Ir taip kruvinu batu ziebs tau i fizionomija, susirinks tavo isspjaudytus dantis. O kiti abejingai nueis. Svarbu jie sveiki. Apsidairyk..
-Nu ir eik tu na...
- Dievazi kai kurie zmones gyvi tik todel, kad zudyti nelegalu...
2008-07-19 16:54
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-07-22 10:28
nykstanti
gyvas dialogas. patiko. bet jį manau į kažką įkomponuoti reikėtų, kad taptų solidesniu kūriniu. gal net kokį siužetą gal?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą