Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







vakar buvo karšta, šiandien lyja, šiandien liūdna, vakar nebuvo..
ji atvažiavo vakar ryte - turbūt anksti kėlėsi. pasitikau ją traukinių stoty. išlipo su šypsena visa švytinti, net nenorėjau eiti artyn - taip gražu buvo į ją žiūrėti..
pastebėjusi mane ji džiugiai pribėgo, nedrąsiai pakštelėjusi į žandą pasisveikino. paėmiau jos nedidelę tašę - ji neketino ilgai užsibūti. sėdome į mašiną, parsivežiau ją pas save. gerdama šaltas persikų sultis ji vaikščiojo po kambarius, smalsiai apžiūrinėdama kiekvieną daiktelį. pastebėjo ir keletą nuotraukų, gulėjusių ant stalo, paklausė, kas jose per žmonės. atsakiau, jai atrodė buvo įdomu. pasiūliau važiuoti į miestą. ji atsisakė sėsti į mašiną - neva einant pėsčiomis smagiau stebėti žmones. neprieštaravau.. nebūčiau prieštaravęs niekam, ką ji būtų sakiusi. tądien ji buvo mano deivė. tikiu, man ji jautė tą patį. apie tai bylojo jos nedingstanti šypsena, spindinčios akys, šiek tiek virpantys pirštai - buvau paėmęs ją už rankos.. mačiau, kad jai tai patiko. nuėjom į paplūdimį. ji nusiovė batus - norėjo pabraidyti jūroje. nuo pirmo bangos prisilietimo atšoko, sušukusi jog vanduo dar ledinis.. netyčia atsidūrė labai arti. atsargiai ją apkabinau. ji nepasiekė mano kaklo, todėl tik apsivijusi rankom juosmenį prisiglaudė prie krūtinės. atrodė, stovėjom taip visą amžinybę, bet buvo beprotiškai gera..
tada ji pakėlė savo žydras akis į mane. žiūrėjo jau nebesišypsodama, rimtai, bet vis dar vaikiškai. aš ją pabučiavau. ji atsakė tuo pačiu. to pakako. nebereikėjo daugiau jokių žodžių ir klausimų, jai viskas tapo aišku..
vakarieniavom lauko kavinėj. tokia gausybė įkyrių praeivių žvilgsnių mane stebino, taip pat siutino. nenorėjau ja su niekuo dalintis! o jai niekas aplink neegzistavo - ji matė tik mane..
anksti grįžom namo. užkūriau židinį, atkimšau vyno butelį, ji tuo matu kažkam skambino, sakė, kad viskas gerai, kelionė pavyko..
atėjusi rado mane ant kilimo. aš mėgavausi šiluma iš židinio. ji paragavo vyno, prisipažino, kad sauso nemėgsta. drąsiai įsitaisė šalia, leidosi apkabinama..
vėliau viskas vyko savaime. aš bučiavau jos kaklą, glosčiau aksomines kojas. ji žaidė su mano pirštais, pakišusi rankas po megztiniu pirštų galiukais glostė nugarą. porą kartų švelniai krimstelėjo lūpą, žaidė liežuviu, buvo stebėtinai išradinga..
vynas liko neišgertas..
drabužiai, rodos, patys atsidūrė ant grindų. buvo girdėti tik aistringas alsavimas..
pabudom tik apie pietus. aš turėjau jai daug pasakyti. ji gėrė kavą ir tyli klausėsi. kai baigiau, ramiai tarė:
-gaila, nes man visai patiko..
tada apsirengė, atsisveikino, nusišypsojo ir išėjo.
tik dabar pajutau, kad mano batai sušlapo - nepastebėjau, kaip priėjau per arti vandens. ėjau vienas. ant galvos krito lietaus lašai..
bet kitaip aš negalėjau..
ji buvo ne iš mano pasaulio. jos vieta ne šalia manęs..
2008-03-07 00:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 6 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-03-11 21:04
časm
Liūdna. Vai, vai, vai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-03-07 00:34
žudikas sausainis
vakar buvo karšta, šiandien lyja, šiandien liūdna, vakar nebuvo..
visi pradėjo taip pat rašyt:p
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą