Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jono trumpikės

Tik pramerkęs akis Jonas nesąmoningai skuba praustis ir keistis savo trumpikes į naujas, švarias. Dabar jis jau retai besusimąsto apie tai, kokius apatinius šiandien vilksis. O juk dar taip neseniai viskas buvo visai kitaip...

Kiek geba save prisiminti vaikystėje ir paauglystėje Jonas vis susidurdavo su žydros spalvos „triusikėliais“. Į baseiną jis vaikščiodavo labai gražiai atrodančiomis dangaus spalvos glaudėmis su banginuku dešinėje pusėje. Kartą net jo trenerė pagyrė, kad trumpikės atrodo labai šauniai. Ir pačiam Jonui jos visai prie širdies buvo, gerai jose jausdavosi. Tiesa, jis nebuvo toks masyvus kaip tas banginis ant glaudžių ir plaukdavo labiau lyg koks ešerys, vingiuodamas 25 metrų baseine savo piruetus.
Kitas prisiminimas jau iš vėlesnio Jono gyvenimo periodo - paauglystės. Jis susijęs su svarbiausia tuo metu moterimi jo gyvenime – jo mama. Pastaroji jam pirkdavo apatinį trikotažą gan ilgai, sakykim, iki pirmųjų lytinių santykių ar net iki mokyklos baigimo laikų. Nutikimas išties smagus. Jono mama kartą parnešė jam paprastus klasikinius žydrus „triusikėlius“ ir paklausė - „Ar tiks? “. Jonas linktelėjo. Ir tada... Po kelių dienų... Mama parnešė dar 10 tokių pat triusikėlių! 5 Jonui, 5 Jono tėčiui... Taip ir pragyveno vargšas paauglys su tais žydrais apatiniais visą savo paauglystę. Jokios įvairovės, jokio pasirinkimo, totalus mėlis kelnėse.

Bet dabar viskas kitaip. Jonas turi pasakiško grožio apatinių: vieni jų su musmėraitėmis, kiti -  aistringai raudoni, treti - išpuošti juokingais užrašais bei piešiniais. Papasakosime apie kitą epizodą, kurį Jonas gan nostalgiškai prisimena. Šito epizodo esmė ...

... buvo tapimas brandesniu žmogumi iš esmės. Mąstydamas apie savo apatinį trikotažą, jis sugebėjo atsekti, kad vis dar yra totaliai kontroliuojamas savo mamos. Kas tau perka trumpikes – tas ir valdo tavo lytinius santykius, tavo libido, tavo giliausias ir slapčiausias fantazijas... Nenuostabu, kad po žydrųjų trumpikių istorijos Jonui gan ilgą laiką nereikėjo naujo apatinio trikotažo, tad jis sugebėjo mėlį kelnėse pernešti ir į universitetą. Aukštojo mokslo laikais jaunuolio mama ir toliau bandė įpiršti sūnui visokių drabužėlių. Savaime suprantama, tai darydavo pačių gražiausių ketinimų vedama ir niekada neverta smerkti tėvų už tai. Jei žmogus sugeba duoti, kitam tereikia paimti ir padėkoti, bet Jonas sugebėjo pasakyti „ne“ savo mamai. Čia pasirodė antroji svarbiausia moteris (ilgainiui peraugusi į Nr. 1) Jono gyvenime, kuri įteikė žaviam jaunuoliui juodus šortukus su raudona paprika kairėje pusėje bei užrašais „HOT HOT HOT“ ant liemenį juosiančios gumos, tapo jo mergina. Ši pasakiška dovana tarsi atvėrė Jonui akis ir paskatino nerti į magiškos įvairovės kupiną apatinio trikotažo pasaulį. Atrasdamas vis naujas formas, spalvas, medžiagas, užrašus, paveiksliukus, jaunuolis kūrė savo vidinį pasaulį, erzindavo save nepadoriomis mintimis sklindančiomis iš pasąmonės, džiaugėsi atrasta papildoma vieta savęs realizavimui. Domėdamasis trumpikėmis ir įsigydamas vis naujus šortukus, Jonas pamažu įsiliejo į pilnaverčio brandaus žmogaus gyvenimo tėkmę, tapo savarankiškas ir galutinai atsiskyrė nuo tėvų.

Šiandien jaunuolis nebekreipia pernelyg daug dėmesio tam, ką velkasi. Visgi, jo mėgstamiausi „triusikėliai“ gan ilgą laiką yra ramiai žalios spalvos šortukai išmarginti dešimtimis musmirių. Juos įsigijo už niekingus 30 Lt „Seppala“ parduotuvėje, kuri apskritai yra tapusi Jono meka dėl kokybiškai skirtingo požiūrio į apatinį trikotažą. Jonas turėjo ir pikantiškų eksperimentų. Jis vis dar parausta, kai prisimena, kaip vieną dieną buvo darbe su „stringais“ (t. y., kelnaitėmis su juostele). Į užpakalio vidurį įsirėžusi juostelė bei sėdmenis liečiantys džinsai savotiškai jaudino Joną, bet jei kas iš bendradarbių būtų jį pamatęs su tokio tipo trumpikėmis, tai jaunuolis būtų skradžiai žemės prasmegęs iš gėdos. Vieną dalyką Jonas labai aiškiai suprato po visų šių ieškojimų. Ta aprangos dalis, kuri plika akimi yra nematoma ir atsiskleidžia pačioje intymiausioje aplinkoje, privalo būti kruopščiai išjausta širdimi. Trumpikės yra esminė vyro aprangos dalis, ji paryškina vyro asmenybę ir suteikia jai pamatus. Atsakingai apmąstęs ir pasirinkęs jam patinkančias trumpikes, vyras bus pasiruošęs dienos bei gyvenimo iššūkiams ir juos įveiks pasitikėdamas savimi, kupinas ryžto ir drąsos.
2008-03-03 20:32
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-09-05 22:54
JUODAA
nujaučiu, kad jūs kalbate apie save:)
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-03-07 16:52
Mėtinė saulė
Ar žinai, kodėl spiralę galima nuobodžia pavadint..? Ji, net sidabrinė ir žvilganti būdama, sukasi apie vieną ir tą patį tašką... ;)
Stiliaus užuomazgos neprastos, bet trūksta pratybų ir, žinoma, platesnio, gilesnių temų asortimento...
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-03-04 22:47
EyesTrueDe_Lies
labai geras, liuks :)
smaikstu, genialu, lengvai virskinama.
o mintis apie trumpikiu reiksme gyvenime - zaismingai gili.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-03-04 22:03
agricola
trumpiki7 filosofija...
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą