Rašyk
Eilės (78169)
Fantastika (2308)
Esė (1557)
Proza (10915)
Vaikams (2717)
Slam (78)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







1dalis

Įžengusi į mokyklą Saulė pamatė daug krintančių mėlynų popierėlių. Sugavo vieną. Paskaičiusi nusišypsojo ir akimis ieškojo Mikio. Suradusi jį, Saulė pasuko link Mikio pusės. Mikis buvo užsiėmęs, todėl net nepastebėjo artėjančios Saulės. Ji nedrąsiai pasisveikino:
- Hey, Miki!!!
- Ee.. ooo.. Saule, sveika..
- Kaip matau rengi didelį vakarėlį..
- Taip, gavau laisvo ploto, tai naudojuos šia galimybe.
- Mmm.. nežinai ar daug ateis?
- Juk ką tik išdalinau.. Dar nieko nežinau.. oo.. Tu ateisi?
- Na.. aš irgi nežinau.. - vis dar nedrąsiai kalba su Mikiu.
Pasigirsta skambutis. Saulė pamoja Mikiui atsisveikindama ir nusisukusi nužingsniuoja į Lietuvių kalbos kabinetą. Saulė žino kas jos ten lauks. Šutvė baisiausių pasaulyje klasiokų, kurie jai tik įžengus pradės žvygaut iš jos aprangos, vienas koks klasiokas ištars kokia melagingą nesąmonę, kuri tuoj pasklis po visą mokyklą.. Taip. Visada taip buvo, bet Saulė jau įprato. Ir tada, kai ji stovėdama prieš duris žinojo kas jos lauks įžengus į siaubo klasę.. Kurioje nieks jos nemėgo. Nieks išskyrus vieną butybę, vieną butybę kuri dievino Saulę. Tai buvo Emili. Vienintelė Saulės draugė ir Vienintelė Emili draugė Saulė. Jos buvo neišskiriamos, bet buvo..

2 dalis
Galiausiai pasibaigus pamokoms, Saulė gryžo namo, įsijungė kompiuterį ir prisiminusi, kad mama šia minute yra laisva, pasiėmė ta melynąjį popierėlį ir nubėgo pas ją. Mama paskaičiusi suabejojo ar išleisti savo jaunąją dukrą, bet ji pamatė Saulės akis pilnas vilties ir džiaugsmo.. Tad negalėjo atsispirti, nesuteikus jai to.
Sulaukusi teigiamo atsakymo Saulė laabai apsidžiauge ir tuoj pat paskambino Mikiui. Mikis išgirdęs Saulės balsą apsidžiaugė, o Saulė susijaudinusi šnekėjo dar baisiau negu mokykloje. Jie tarėsi. Saulė ir Mikis tarėsi, mat Saulė nebus paprasta mergina atėjusi į vakarėlį.. Ne!! Ji padainuos savo pirmąją dainą viešumoje. Mikiui buvo sunku įtikinti Saulę dainuoti, nes ji.. ji tokia nedrąsi, juk pačio Mikio baidosi.. Nes tai meilė.. Meilė Mikiui...
Po pokalbio Saulė pasiėmė savo gitarą pasikvietė savo grupę, kurioje susidarė 5 paaugliai: Saulė, Mika, John, Metas ir Austa. Grupė. Jie dar net neturėjo savo pavadinimo.. mat kai vienas pasiūlydavo ne visiems patikdavo.. ir beto. Jie niekur dar nesirodė, o tik repetuoja Saulės palėpėje į kurią galima papulti tik pro Saulės kambarį. Bet Saulė per šį grupės susirinkimą paskelbti, kad iki penktadienio grupė turi sugalvoti pavadinimą:
-Ne nu.. karočia.. Kiek galima? Greičiau pavadinimą arba tikrai pasirodysim kaip paskutinės laumės. ar jūs to norit??!!!
-Ne nu.. okey. Aš suprantu, kad tu nori pavadinimo... ir.. - Metas dėstė savo mintis, kol jų nepertraukė Saulė.
- Ar tik aš noriu?? Jūs viską darot dėl manęs??
-Juk tu grupės įkūrėja.. - Ištarė Mika.
-Nu ir kas iš to..? Mes esame grupė.. Kas iš to kad aš pagrindinė.. Taip aš groju gan gerai, nes daug mokiausi.. Ir Manoji mane išmokė..
-Viskas. Siūlom po 3 pavadinimus ir bus balsavimai.. iš 15išrinksim 5 o iš penkių tris o iš tryjų vieną. viskas visiems aišku??? - Išrėkė visiems John.
palėpėje pasidarė tylu. Visi mąstė, kažką galvojo.. Nieks nepratarė žodžio, bet tylą pertraukė Austa:
-Sugalvojau penkis.
-Nu..
-nu..
-Pirmas - Hey. Antras - Light. Trecias - SMMAJ ..
-ej.. SMMAJ tai mūsų pirmosios vardų raidės.
-taip, Saule tu teisingai supratai. - Pasakė Mika.
- Na, taip visai nieko.. Bett.. Kažko trūksta.. gal koki žodelį pridėtume?
-Jooo.. pritariu tau Saulę. - Pasakė Metas.
- o gal: SAMJA?? - sušuko nudžiugęs John.
-jooo.. bet gi vienos M trūksta.. - nusivylė Saulė.. - arba Sammja
-yes... jūs abu genijai.. šaunuoliai.. Mūsų grupė bus SaMMja. keliam letenas aukštym kas už?? oh yes.. 5 taip nulis ne.
-yeeee... puiku. mūsų pavadinimas kietas.. Jeigu jau pirmąjame koncerte pasiseks, galėsim išsireklamuoti.. woohoo..!!! - suklykė Austėja.

Parepetavusi grupė išsiskyrstė svais keliais, bet jie buvo laimingi. Nes pagaliau turėjo savo pavadinimą, savo grupės kuriai jau 6mėn pavadinimą.. SaMMja. Gal keistas, bet jiems patiko. Ntrukus apie šį koncertą Mikio vakarėlyje sužinojo bene visa mokykla, aišku Mikiui ir grupei SaMMja tai nepatiko.. Jie norėjo staigmenos. Kas išsidavė jie nežinojo, bet grupė nenukabinusi per daug nosies, repetuodavo Saulės palėpėje, kol galiausiai atėjo tas pirmasis ir kone svarbiausias vakaras..

3 dalis

- Ouww.. aš taip jaudinuosi. Austėja, o tau nėra tokio šiurpulio?
- Ne. Saule, nusiramink. Užmiršk visas baimes, juk mums šias minutes reiks visus sužavėti. Tai privaloma, jei nori SaMMjos gražios ateities..
- Na.. Pasistengsiu. - Saulė užsimetė per petį gitarą, pamojo savo grupės nariams ir visi po Mikio kalbos išlėlė lyg viesulas į sceną. Užgrojo muzika. Saulė valiūkiškai nusišypjojo ir pradėjo šokinėdama lakstyti po sceną, buvo viskas taip žavu. Rocko muzika skambėjo taip nuostabiai ir garsiai, kad minia taip šėlo, taip šėlo..

Suvėluotai, bet galiausiai atėjo Emili. Išgirdusi šią muziką išsižiojo:
- Kas gi čia galėtų taip nuostabiai groti ir dar gyvai, juk Mikis negalėjo pasikviest rocko žvaigdzių!!!
Tyliai ištarusi šiuos žodžius ji įsuko į pagrindinę salę, kuri trenkė karščiu ir muzika. Atėjusi pamatė ant scenos besiganančią Saulę, Austėją, Metą, John'a ir Miką. Emili matė, kokie jie buvo laimingi ir protu, ir siela, ir visomis galūnėmis. Bet Emili užėjo pavydas. Ji susiraukė ir įšėjo iš salės.

Saulė pamatė įšeinančią Emili, šiektiek pristabdė savo siautėjimą, bet šią akimirką pagalvojo tik apie muziką ir savo grupę, todėl Emilę greit užmiršo. Po kokios valandos Saulė paskelbė pertrauką ir su grupė išlėlė iš scenos šiek tiek pailsėti ir pasiteirauti Mikio ar jam patiko. Kaip tarė tipa padarė pamačiusi Mikį tuoj pat nuėjo:
- Hey!! Miki, na kaip?? - nusišypsojo Saulė taip plačiai, kad net visi jos baltučiai dantys matėsi, bet ji nespėjo nė žodžio pasakyti, nes Mikas užgniaužė ir jos šypseną ir norinčius pratarti žodžius. Tai buvo bučinys. Toks saldus ir aistringas, pirmas Saulės bučinys. Ji taip apsidžiaugė, kad jų lūpos susijungė, nes juk tai Saulės svajonė - Mikis. Ji buvo tokia laiminga, kad viską užmiršo ir pasidavė jausmams.
Atsipeikėjęs Mikis patraukė savo lūpas kiek į kraštą ir švelniai ištarė:
- Tokios roko grupės, dar gyvenime esu klausęs, tu buvai nuostabi.
-Mes buvo nuostabūs, neužmiršk Meto, Mikos, Aust...
- Ša.. Visus atmintinai žinau.. Nereikia man jų.. Man reikia tavęs.. tik tavęs..
- Ouu.. Miki..
- Nieko nesakyk, Saule, - ir Mikis vėl pabučiavo Saulę dar karščiau.

Po antrojo bučinio jie išėjo į salę apsikabinę ir paskelbė 30minučių pertrauką. Visi suūžė. o Saulė staigiai dingo, nes bėgo ieškoti Emili. Ir surado ją. Visą apsižliumbusią:
- Atstok, Saule!! - bjauriai ištarė ir sukukčiojo Emili.
- Negaliu. Tu mano vienintelė the best.. forever..
- jau nebe.. dink.. palik mane ramybėj ir užmiršk viską, kas buvo tarp mūsų aš tavęs nekenčiu!!!
- ech.. Tu pavydi? dėl grupės?? pff.. galiu mesti, nes tu man svarbi.
- Nevaidink caca lelia okey? ir nesiaukok.
- Matau tu pati nenori, kad mes būtume draugės.. tebūnie.. ši naktis būna paskutinė mūsų bednravimo.. Ką gi.. Bus taip kaip tu nori.

Saulė nuėjo kuo toliau nuo Emili, tuo pačiu braukdama ašaras nuo veido. Nes juk Saulei ji buvo labai brangi. O Emilei... vieni juokai. Paprasta draugystė kurią išskiria pavydas.

Ačiū už dėmesį,

Pabaiga
2008-02-12 20:39
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-02-21 13:03
vilnelė vėl
pr
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-02-13 23:51
johny rubber
hei miki ???autorius stipriai juokauja :)
pabusiu pranasu haha koks dialogas toks ir vakarelis cia as apie pirma dali haha
vel gi koks dialogas antram tokia ir grupe hei hei
gal jau nebeskaitom haha
labai "garbinga" pabaiga :)))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2008-02-12 21:02
Viščiukų princesė_Inter corda
Hmm, kažkaip paviršutiniškai
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą