Rašyk
Eilės (78181)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





ne_T ne_T

Tolerancija

Šis kūrinys matomas tik autoriaus namuose


Šiandien mačiau plakatą, kuris isdidžiai skelbia, jog, viename iš laikinosios sostinės klubų, be įprastinės programos, pasirodys japonų kovos meną šiek tiek pramokę žaliūgos. Prieš juos nieko neturiu, kiekavienas gyvenimo vakumą užkamšo kitaip. Pajuodavau pametęs, jog merginoms taikoma nuolaida!! aš nieko prieš merginas neturiu, tačiau jau pradėjo užknisti kad kiekviena vos keliolikos metų panelė su trumpu sijonu (niekuomet nemačiau grožio viešai rodomose blauzdose) gauna ką nori, kada nori ir kiek nori... Nuomuojami kambariai tik tvarkingoms merginoms, (kitaip buto šeimininkas – pedofilas, asmeninė patirtis deja... brrr) o tokios nuolaida i klubą kaip „su trumpu sijonu“ nemokamai, irgi atsibodęs. TAD BLOGOMS MERGAITĖS VISKAS.
Tolerancija man sakot, ir jūs teisūs po velnių. Kiekvienas- (a) (čia jums merginos) galitinti apeiti viešai sklandančius stereotipus ir susiformavusiais nuomones, anksčiau (skamba kaip bobutės kliediasiai) buvo sugebėjimas. Buvo išskirtinis, tarsi herojus. (Prisiminkit Cazanova, Don Juan) Dabar tie stereotipai sklando, kaip mano kaimyno pažastų smarvė po treniruotės, tad juos atpažinti ir apeiti sugeba jau ir penkiametis- (ė).
Mano mokslo šventovėje vakar buvo galimybė išreikšyi savo nuomonę apie toleranciją, po gero pusdienio atsirado tokių užrašų kaip: aš gėjus mane muša, ir nepiskit proto kaip noriu taip atrodau. Kova tarp TŲ ir ANŲ amžina. Gaila, kad aš niekada nesupratau, kurioje pusėje aš.
Kažkada užkalibinau tokį vaikinuką (vienas iš tų kurie rengiasi kaip rusai, šneka kaip rusai, elgiasi kaip rusai, tačiau muša į krūtinę ir skelbiasi lietuviu). Aš jo klausiu kas yra tolerancija?
TOL-kas, ai tj čia kaj nuvarai į tūliką ir priTIOLeruoji rudį (juokiasi, aš ne). Taip sakau aš jam, tolerancija – šūdas.
2008-01-13 23:47
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 9 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-01-17 20:15
Still Engel
dalis tiesos yra..ypac apie tuos fyfacku sijonus ir nuolaizdiavima jom... tokias tik toli pasiųst
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-01-14 11:16
ne_T
Turbūt labai neturi ką veikti.... bet ačiū už pastangas :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2008-01-14 04:32
Tewas Linxmas
1 tezė. Naratorius vaikšto į klubus.

2 tezė. Jis juose jaučiasi nejaukiai. Taip sakant, tik mėgina vaikščioti.

3 tezė. Jam trūksta tos sėkmės, kurią jis tikisi gauti į klubus vaikščiodamas. Nes vaikšto dėl jos. Būna žmonių, kurie lanko klubus ir juose atsipalaiduoja, išsilieja. Bet naratoriaus atveju - ne taip. Naratorius naktiniuose klubuose kovoja sunkią kovą. Viso gyvenimo kovą. Dėl mergaičių trumpais sijonais.

4 tezė. Ne dėl pačių mergaičių. Naratorius mato tik trumpą sijoną ir paaugliškas šlaunis. Ė,,, pastarųjų nemato. Mato prizą Naktinių Klubų žaidime, kuris jam taip prastai sekasi.

Toliau prasideda kliedesys. "Kiekviena, [...] galitinti apeiti [...] stereotipus [...], anksčiau ([...] buvo sugebėjimas". Tai ta prikolna mergaitė, kuri nesidažo kaip tavo mokyklos fifočkos, yra sugebėjimas? Aš, žinoma, supratau, ką tu sakai. Tik noriu atkreipt dėmesį, kad sakinio struktūros klaidos rodo, kad sąmonė drumsta. Jau ne naratoriaus. Autoriaus. Toliau: tai, tu sakai. Anksčiau konvencijos buvo tokios slaptos, tokios neatpažįstamos, kad tik meistras mokėjo elgtis taip, kad netyčia neįvykdytų kokios nors konvencijos. Dabar gi visi moka jas apeiti. Ir - kas?

5 tezė. Naratorius, ačiū Dievui, turi reikiamą koncentraciją antikultūrinės laikysenos. Jam nekyla noras rašinėti ant stendų, kuriuos idiotai mokytojai stato tam, kad mokiniai išsakytų savo neįkainojamas mintis.

6 tezė. Naratorius protingas net iki tiek, kad apokaliptiškai sududentų: Kova tarp TŲ ir ANŲ amžina. Vienas taškas Naratoriui.

7 tezė. Naratorius turi gerą bruožą: išsikalinėt. Antras taškas Naratoriui.

8 tezė. Moka atlaikyt visų juoką. Nežinau, ką reiškia tai, kad jis gali. Kažką.

9 tezė. Naratorius moka pataikaut. "Jo, tolerancija šūdas". Tiksliai tai, ką ruselis būtų norėjęs išgirsti, jei būtų moksliukas. Šitas dalykas neveikia. Bet Naratoriui už tai - pusė balo.

Vienžo susirinkai du su puse balo. Bet čia revoliuciniai, ne rašykiniai. Rašykiniai kalami už meninę vertę, o čia jos vis dėlto nulis. Bet buvo smagu. Sėkmės.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą