Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 24 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





Bardakas užimtas ir paranojiškas Bardakas užimtas ir paranojiškas

Nesupratingi žmonės

Šis kūrinys matomas tik autoriaus namuose


Trūksta paaiškinimu į šią dieną, tai lyg tas pats kas gert alų ant tėvo kapo. Kažkas pasakytų, jog tai nepagarba mirusiesiems, tačiau toks nusišnekėjimas būdingas daugeliui, o aš sakau „man reikia pasikalbėti su savo šeima“. Nelabai supratingi asmenys aplinkui dvelkia.

Paryčiais, po šerkšnu palaistytą pievą, braidė vaikas ilgom juodom sruogom. Jis visada įsivaizdavo esąs varnas ir šokinėdavo nuo vienos šieno kupetos link kitos, o kartais imdavo skrist, tačiau niekas to nežinojo. Jis kariaudavo su vėju, nes ans jam buvo skolingas sveiką protą, tačiau niekad negražindavo, tik erzindavo vargšą.
O varniūkštis ir buvo pasipūtęs narcizas. Jis visada tikėjo turįs potencialą į neįtikėtinas galias. Tarkim su savo dideliais batais galėdavo išspardyt debesis, kad nelytų. Taip pat kalbėdavosi su mirusiųjų paveikslais.
Kartais kai ateidavo šventės jis mėgindavo judint daiktus savo mintimis, jam tas gerai sekėsi. Po kiek laiko jis pradėjo judint savo protą mintimis ir apsimąstė iki kol subrendo.
Praėjus daug laiko jis subrendo ir užsiaugino dar ilgesnes kasas. Tam nebuvo preteksto, tačiau jis visada norėjo būt kitoks. Tą sunkiai sekėsi daryt su savo išvaizda, tad ją jis paliko ramybėj ir nuslinko į avangardo šurmulį, bet su savo požiūriu į pasaulį. Tada jis liko vienas iki senatvės, niekas jo nesuprato, kol nenumirė. Miręs turėjo daug laisvės, ir net susigrąžino protą.
2007-11-11 09:26
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2008-02-09 14:38
mickevicius
šitas tai tikrai neblogas, sakyčiau, jog net labai labai neblogas.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą