Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Virvele užkabintas Andreso sombrero nepatogiai stuksėjo į nugarą. Saulė smelkėsi per juodus plaukus tiesiai į kairįjį pusrutulį ir kėlė vangią nuotaiką. Galvoje skambantis sambo, o prakaito lašeliai, srūvantys tarp kietų plaukelių virš lūpos, sūriai glostė liežuvio galiuką. Gatvėje keridos jam nedrąsiai šypsojosi ir akimis kvietė užeiti į taverną, kur visos gražuolio fantazijos bus įgyvendintos. – O gal nueiti paskui jas? – mąstė Andresas, - bet ne, kas man iš tos matės ir tekilos? – Tačiau jis nuėjo.

    Pravėrė stumdomas duris, ir karštas Meksikos oras liko jam už nugaros. Vangi nuotaika tik dar labiau sustiprėjo, kai pamatė, jog užeigoje nieko naujo. Išsiėmė iš burnos jau baigiantį susmilkti cigarą ir švystelėjo jį tiesiai ant stalo, prie kurio sėdėjos augaloti vyrai. Niekas nesureagavo. Visi čia pažinojo Andresą, tad nesivargino su juo ginčytis. Pats didžiausias meksikietis paėmė jo cigaro likutį ir pabaigė rūkyti.

    Ant pakylos merginos sukosi ratais ir dailiai šypsojosi jam tikėdamos, kad šiandien jos atrodo labiausiai įdegusios, mat Andresui tik tokios ir patiko. Visi jį pažinojo, visi mylėjo ir visi nekentė. Ant jo raumeningo kaklo vis dar kabojo didelis sombrero ir vis labiau jį smaugė. Vaikinas atlaisvino mazgelį ir užkabino jo virveles aplink pečius.

    Nusižiūrėjęs šiandienos laimingąją, jis bakstelėjo pirštu į vieną iš besisukančių merginų. Trumpu sijonėliu, iš po jo išlindusiu keliaraiščiu, mergaitė žaidė itin įmantriai. Rankomis pasikėlė krūtinę ir ją kone išvertusi lauk, priėjo prie prakaitu ir kaktusais atsiduodančio Andreso. Juk ji žinojo, visos jos žinojo – jam patinka įdegusios didžiakrūtės.

    Nusivedė jį kerida į antrąjį aukštą ir patenkino taip, kaip geriausiai sugebėjo – bučiniais ir glamonėmis. Nes ji žinojo, Visos jos žinojo, kad Andreas neatsispiria moterims, kurios moka bučiuoti ir glamonėti, kai ant galvos jam žėrė puikus, naujas sombrero.

    Išeidamas iš smuklės, vyras pasiėmė iš to didžiojo meksikiečio naują cigarą ir prisidegė. Nusimetęs sombrero ant pečių taip vėl save prismaugdamas mazgeliu, jis pasinėrė į tą patį karštą ir troškų Meksikos orą.

    Niekas jam nepriekaištavo, niekas jo nelietė ir niekas jam nesakė nei žodžio. Net ir mergina, ką tik patenkinusi jo aistras, jam nepratarė nei vieno aiškaus sakinio. Ir ne todėl, kad burną naudojo kitais tikslais, o todėl, kad jis sirgo AIDS. Jie visi sirgo AIDS. Vieni dar tik užsikrėtę, kiti jau prie mirties, o treti gulėjo pakelės grioviuose ir bendravo su maitvanagiais, kurie turėjo tenkintis ne įprasta lavoniena, o apsilupusia ir skylėta. Tad ir jie sirgo ligomis, kurių vedini atsidurdavo tarp griaučių, kuriuos prieš kelias dienas taip švariai buvo nugramdę snapais.

    Visi Andresui gatvėje šypsojosi ir maloniai kvietė užeiti į svečius. Nes visi žinojo, o ir jis pats žinojo, kad rytoj mirs. Rytoj ryte jam nebebus prakaitas sūrus, o galvoje nebeskambės sambo, tad nužėręs ilgus juodus plaukus ranka ant sombrero nukulniavo dulkėtu keliu į pirmą gilesnį griovį, kuriame dar buvo vietos – visiems ten buvo jos likę - ir prigulė su cigaru lūpose. – O gal man nueiti ten, kur tokių kaip aš daugiau guli? – mąstė ramiai Andresas, - bet ne, kas man iš tų gyvų numirėlių? – ir užsimerkė, ruošdamasis maitvanagių atakai.
2007-05-31 18:50
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 7 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2007-06-05 17:20
Plogutits 518
:)Kaip baisu..Žemaitukė rodos turi kažkokią veterinarinę..fui -greitąją..gal reikėtų juos visus ten sugrūsti:))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2007-05-31 19:18
The Consonants And Vowels
Gyvenimiška. Meksikietiška. Jauki. Istorija.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą