Knygos
Romanai (1924)
Poezija (620)
Pjesės (34)
Vaikams (140)
Kitos (905)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





Šnabždesiai smėlyje

Šnabždesiai smėlyje Neseniai išsiskyrusi, Ana Foks nusprendžia prasiblaškyti ir leidžiasi į Egiptą, kur jos proprosenelė dailininkė Luiza Seli keliavo devyniolikto amžiaus viduryje. Į kruizą laivu Ana pasiima du Luizos daiktus – antikvarinį egiptietišką kvepalų buteliuką ir dar niekieno neskaitytą iliustruotą dienoraštį, kuriame Luiza aprašė savo kelionę ir kuris pragulėjo stalčiuje daugiau nei šimtą metų.

Keliaudama Luizos keliais ir skaitydama dienoraštį, Ana sužino apie nuostabią proprosenelės Viktorijos laikų uždraustą meilės istoriją ir atskleidžia šiurpą keliančią senovinio buteliuko paslaptį. Kruiziniame laive du vyriškiai ima konkuruoti dėl Anos dėmesio. Ir kodėl jiems taip rūpi Anos paveldėtas dienoraštis ir paslaptingasis buteliukas? Pamažu laive ima dėtis dramatiški ir bauginantys dalykai – senovės Egipto mistika, regis, tebeplevena tarp smėlio pustomų senųjų šventyklų...

Barbara Erskine – bestselerių Lady of Hay, On the Edge od Darkness ir kitų romanų, išverstų į daugiau nei 20 pasaulio kalbų, autorė. Ji studijavo škotų istoriją Edinburgo universitete, šiuo metu gyvena Velse ir Šiaurės Esekse.
2007-08-04
 
Kita informacija
Tema: Romanai
Leidykla: Versus aureus
Leidimo vieta: Vilnius
Leidimo metai: 2007
Vertėjas (-a): Galina Baužytė-Čepinskienė
Puslapių: 504
Kodas: ISBN 978-9955-34-004-1
Daugiau informacijos »
 
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2007-08-04 22:03
tuscia
Įdomu. Suintrigavo :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Knygų recenzijos

Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą