Rašyk
Eilės (78168)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Kaip minėjau aš visada už... Už viską, svarbiausią už taiką, ir sveiką gyvenimo būdą. Paskutiniu metu matau labai daug sveiką gyvenimo būdą propaguojančių, t.y. bėgiojančių. Na, šiaip maratonas ne už kalnų, taigi šiokia tokia kovos dvasia, bet ambicijos irgi sveika. Mano akiratyje kasdieną prašmėžuoja dešimtys tokių sveikuolių, kai neturiu ka veikti vėpsau pro langą, irgi sveika, grynas oras ir visa kita.

Visus lakstytojus susikirsčiau i dvi grupes fanatikai ir šiaip... Fanatikai visada bėga, na savaime suprantama, kad bėga, bet bėga kitaip, nei visi kiti. Jie turi tikslą, asmeninį, visuomenį, ar kilograminį. Fanatikus suskirsčiau i vyrus ir moteris, na irgi savaime suprantama, vaikai neturi tikslo, jie laksto šiaip sau, bet nemanykit, kad vaikus priskyriau kitai grupei, ne, vaikai yra negrupuojami. Kai minėjau fanatikai visada turi tikslą, kartais jų veido išraiškose spindi tikslas - medaliai, asmeniniai rekordai, 38 dydis... Kartais jų veiduose spindi agonija, turbūt ta trapi tolstančio tikslo vizija.

Kita grupė neturi tikslo, bet turi norus, arba neturi kitų užsiėmimų, kita grupė visada dėvi gražius drabužius, ir naujausias bėgiojimo mados seansacijas. Kadangi ši grupė neturi tikslo, vadinasi visada turi laiko geriems pokalbiams ir puodeliui kavos, arba mineralinio vandens, priklausomai nuo sveiko gyvenimo būdo. Jie dažnai sako, mano gyvenimo būdas labai sveikas, ir įsitraukia cigaretę. Na bet čia tik nuomonių skirtumas.

Yra dar viena grupė, na kurios nelabai grupe galėtų vadintis, tai pensininkai. Bėgiojantys pensininkai, bėgiojantys infarktai,kitaip tariant. Pora pensininkų praeitą savaitę sugėdinau, ir liepiau pagalvoti apie anūkus.  Šiandien buvo policija, liepė liautis kabinėtis prie žmonių.... Bet aš gi už sveiką gyvenimo būdą...


2008-03-05 10:27
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą