Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 17 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ryte, kai ryskumas ir kontrastas pasiekia virs 70 procentu ir grazus balti nameliai, ju, diktatoriaus paliepimu melyni stogeliai ir durys, ar tai langines, plius saule bei zydras dangus yra visi pries tave susimoke. Apsimete atvirukiniu meilumu jie agresyviai akina, svaidosi slyksciais sviesos blyksniais ir siekia isprovokuoti migrena. Tuo pat metu seniai apsiginklave ruzavom zarnom plauna nuo sio agresyvaus (ale grazaus) zveries paaugliu vakarykstes pamazgas, nematydami nieko aplink. Antiek seniai isijaute, kad net neleidzia man patekti i darba.

Atrodo, jog sita sala yra didelis mokyklos suolas, kur visi mazvaikiai klijuoja kramtoma guma kur pakliuna kasdiena praejes nukrapstai tuntus kauciuko (geriau jau butu neatrades Kolumbas amerikos).

Dar stai pavyzdys, kaip neapykanta perauga i gailesti. Kai pirma kart nuejau i Kolitsani, ten buvo toks senas diedas, isvertes savo grozybes lepinosi sauluteje ir vis bandydavo pabendraut su jaunomis merginomis. Tas senis pasirode man tokia bjaurybe! Panasus i Woody Alena, tik desimt kartu iskrypesnis ir nemalonesnis, amzinai su permazom maudymosi kelnaitem arba visai be ju, bet dar bjauriau pasidare kai pamaciau ji is arciau - vidurinysis jo kojos pirstas turejo ilga naga! kaip kad kokie ten 'magai' ar musulmonai pridurkai auginasi mazojo pirsto naga. Zodziu sakiau N, kad sitas diedas priklauso Iskrypeliu masonu lozei, kur visi tokie bjaurybes susirenka ir velnias zino ka veikia. Bet zodziu eme ateidinet sitas senis i mano kompine, ir paaiskejo, kad jis laaaaaaaaaaabai smirda! Nu iki negalejimo, tarsi butu raugines savo drabuzius ir paskui juos apsivilkes. Tuomet as pagalvojau, kad jis toks bjaurybe ir dar taip smirda...kad man jo pasidare gaila viena diena, kaip sakant du minusai padaro pliusa ahahaha.


2010-08-12 13:49
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2013-12-02 00:12
kondensofkė
:D pz
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-27 10:31
St Boleslof
eik tu nx :D
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2010-08-16 13:13
Jugo_Džiova
Hey, reikejo plaukti dar 16 dieneliu pries sita postinant, cha cha.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą