Rašyk
Eilės (78167)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10914)
Vaikams (2717)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 5 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







šiandien noriu pasamprotauti apie meno prasmę... kam gi jis reikalingas? ir ar reikalingas paprastam šeimos žmogui... kadaise paauglystėje, domėjausi menu, ne vien todėl kad gražu, kad miela, kad malonu... paprasčiausiai rinkausi ir derinausi prie savo, pomėgių, gebėjimų ir sveikatos... kadangi vyresnėse klasėse pradėjo nebesisekti ir matematika, ir skyryba... negalėjau rinktis nei tiksliųjų mokslų, nei humanitarinės pakraipos... tad liko menai... baigiau, menų mokyklos dailės skyrių... ir įstojau į dailę(dizainą) ŠU... o šiandien esu tik mama, besidominti menu... bet su dukryte piešti šaunu.


2019-11-16 16:23
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2019-11-18 10:44
54496
Menas visur lydi žmogų, net patiekalą gaminant, jis šalia. Argi nėra malonu valgyti skoningai, meniškai jį paruoštą.
Menas nėra vien piešimas, muzikavimas ar eilėraštis, jis  daugiaveidis, bet didžiausias menas yra MYLĖTI.

Sako, jeigu vaikui dainuosi lopšines, išliks visam gyvenimui. Jūs su dukrele piešiate, taip jai diegiate meilę piešimo menui ir tas yra labai gražu, ji visada jus prisimins, kaip šviesą. O gal ir dailininkė užaugs.

Ne viena duona juk sotus žmogus, sielai reikia irgi peno. Neįsivaizduoju pasaulio be paveikslų, muzikos, be dainos ir t.t. Būtume pilki ir nuobodūs. Taip jau mus sutvėrė, menas yra gėris, o gerumo juk niekada nebūna per daug. :)
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą