Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 6 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







O jej pavyko prisijungti ir slaptažodžio nepamiršau :))) Reikia pasirašyt kaip sekasi, kad po kelių metų, prisiminčiau ką veikiau ir kaip toli nuėjau. Taigi tataigi vis dar studijuoju, bet jau ir turiu darbuką. Savo svajonių sąraše pasirašiau susirasti darbą, mielą širdžiai ir man pavyko!! Kai labai nori viskas įmanoma. :))) Dabar man labai sunkus laikotarpis laukia baigiamasis egzaminas, o kartu ir dirbti reikia protinį darbą, tai galvelę tenka palaužyti... Bet aš tikiu, kad aš galiu, nes aš galiu net daugiau nei įsivaizduoju, dėl to man viskas pavyks.
Meilės fronte visiška sumaištis (dėl visiško užimtumo darbe ir apsivertimo mokslais) meilė nėra mano gyvenima pagr. varikliukas, simpatijų yra žinoma ir gerbėjų atsirado daugiau :))) Bet bet to vieno vienintelio kaip nėra taip nėra, širdelė nuo vieno žmogaus nevirpa, nors tu ką. Bet aš tikiu, kad meilė pasibels į mano gyvenimą, kada lemta, aš kantri moku palaukt. Kas tai jeigu ne meilė, kas tai jei ne likimas :)))
Dabar sprendžiu klausimą ar žiūrėti euroviziją, ar mokytis, ar eiti miegoti, kad paskutinę darbo d. atsikelčiau žvali? Štai kur klausimas!


2012-05-24 22:32
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą