Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Τι να σου πω? Pasaulis itin debiliskas. Tarkim yra Sale - dantistas is Irako, tikrai juokingo suns veidu, pensininkiskais apredais bei deimanto ziedu. Jis yra vienas is tu debilu, kuriu tikiuosi vis mazes ir mazes, kol galop isnyks. Visai nedvejodamas uzvakar prie universitetinio edalo jis man paaiskino, kad moteris zemesne uz vyra. Aisku as iskart bandziau saipytis, bet man buvo patarta nesijaudinti, mat TIK VIENU LAIPTELIU vyras gi auksciau. Aisku ishsiaiskint nepavyko, tik keli jojo pamastymai apie moters nesvaruma. t.y. moterys gi negali 5 kart per diena lankstytis alachui, nes yra nesvarios, o per menesines isvis pzdc (aisku fobija nenauja ir seniai aiski). Zodziu esme tame, jog, kad ir ka besakyciau genialaus/paprasto/logisko - viskas atsimusa i nematoma Alacho sypsena. Taigi pzdc filtru sistema kak nada instaliuota, joks virusas nepralys.
Siandien stai antras raundas, anot Sales - argumentai (hahahahha) kaip perskele menuli Alachas, kaip ispranasavo evoliucija (?!) Nervingai rydamas obuoli, biski ryziu, kopustu, zele, vel obuoli Sale aiskino dalykus. Taciau as irgi tik zmogus, kiek galiu sudino marazmo klausyt? Tai sakau, nu man burtai ir pranasystes neidomu gi, pakalbam apie laiptelius. Bet neverta, palikau poniai ish Sirijos perkast jam gerkle.
Taciau man vis labiau norisi skirti laiko Achmatovos sunui, kuris buvo puikus geoentositorikas. Mat garbes zodis, pvz ten kur saule sviecia visada ir vaisiai noksta bei tigriukai duksta palmiu paunksmej (neskaitant cunamio) viskas yra kitaip. Pvz Ganganathas is Shri lankos toks berniukas tarsi is jehovos knygeliu, net ir noredamas nieko nenuskriaustu, na nebent netycia apakintu ka savo dantu perluotem. Toks guvaus proto jaunuolis ir jauciasi, kad relaxed budos kraujas venom cirkuliuoja, kad bybys nera smegenu generolas ir taip toliau. Tai stai, o Irake turbut su dulkem jie ZDV pasigauna. Nu kaip ZIV, tai cia zmogaus debilumo virusas. Ir mazu tam nemazai turi ytakos gamtos atsiaurumas.
Anyway saipytis is ekstremistu niekas nedraudzia, o smagiausia kai jie patys apsikvailina, kaip kad Sale bande man irodyt 'Korano parasymo stebukla': "Taigi Mahometas buvo berastis, nei skaityt nei rasyt nemokejo, ir Angelas pasivertes i balandi jam perdave Alacho zodzius ir jis liepe tiems kurie moka uzrasyt viska, tai kaip cia visa tai paaiskint?"


2009-04-04 12:34
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-08-28 23:30
Kokso Kola
cha cha, nerealus stilius, paplojam!
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą