Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 21 (4)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Hedonistas pasibeldė į 300-ąjį viešbučio kambarį. Girdėjosi juokas. Apgirtusių žmonių intonacijos. Niekas durų neatidarė. H. atsitraukė, lyg dėl kažko abejodamas. Pabeldė dar sykį. Rezultatas tas pats. Sukaupęs drąsą stuktelėjo kaip reikiant... Įžūliai. Klegesys nuščiuvo. Duris atvėrė žavi dama. Kambaryje linksminosi aštuonios pagyvenusios moterys.
– Ar neišsigąsi tokios kompanijos? – Paklausė jos, klastingai šypsodamos.
– Tikrai ne. – Užtikrintai atsakė H. Nors širdyje ir suabejojo atsakymo teisumu.
Damos tauškė niekus apie gyvenimą ir buitį. Vaikinas neslėpė nuobodulio, kuris jį kankino tokiomis akimirkomis. Pats įsiterpti į pokalbį nedrįso. Damos buitines problemas jautė ir išmanė geriau. Norėjosi truputį paflirtuoti. Gauti truputėlį moteriško dėmesio. (Jam patiko „Balzako amžiaus“ moterys).
Kartas nuo karto pamąstydavo, kaip pasprukti iš kambario nepastebėtam. Vos pabandydavo tai padaryti, damos, vieningai sukilusios, jį sulaikydavo. (Kelios moterys neslėpė noro gauti malonumą...)
H. buvo malonu žaisti pavojingą žaidimą. (Būrys vedusių moterų gali sukurti saldų pragarą.) Vis dėlto jam pavyko pasprukti iš puotos, į kurią buvo pakviestas.
Grįžo į savo kambarį. Rytoj spektaklis. Reikia išsimiegoti. Po pasirodymo trupė važiuos į kitą miestą. (D. teatro gastrolės.)
Jo kambaryje snaudė senas, geras aktorius J. Pačiam miego nesinorėjo. Pačiupęs knygą, išėjo į koridorių, ketindamas ten paskaityti.
– Einam išgerti! – Pakvietė režisierius S. Jis tuo metu rūkė koridoriaus gale. Nebuvo kaip atsisakyti, teko gerti. Apie trečią valandą režisierius S., Hedonistas ir neaiškus tipas nusileido į viešbučio vestibiulį. Priešais liftų šachtas buvo stiklinė siena, kuri pranykdavo priartėjus. Už jos buvo koridorius, vedantis į „Casino“.
– Parodysiu, kaip iš 50-dešimt rub. per pusę valandos padaryti 300-tus rub. – Gyrėsi neaiškus tipas H.
– Sezamai, atsiverk! – Sušuko režisierius S. ir stiklinė siena „ištirpo“.
Neaiškus tipas tą rytą pralošė 300-tus rub. Visus, kiek turėjo. Režisierius S. azarto pagautas pralošė 500-tus rub. Hedonistas buvo pakraupęs. Jis buvo neturtingas, todėl pinigų praradimas jam asociavosi su nelaime. Gerai, kad neturėjo pinigų, gal taip pat būtų pralošęs. „Jugi“ pats uždirba tik 120-šimt rub. Pusę atskaičiuoja už alimentus, lieka 60-imt rub.
... Kelias valandas nusnūdęs pabudo žvalus ir pailsėjęs. Apie 8-tą h. nuėjo į restoraną. Valgė iki 10-tos h. Grįžęs gulėjo karštoje vonioje ir skaitė knygą. Šlapiais pirštais sudrėkino kelis perskaitytus lapus. Tai jį suerzino. Padėjo knygą į kriauklę ir išsitiesė. Buvo malonu.
„Gal padirbėti, pabūti... Kurį laiką Žigolo? “, atėjo mintis, pasiūlymas... Hedonistas nesinervindamas apmąstė galimybę. Akmeninė širdis. Su moterimis bendrauti atsargiai. Vyrui netinka aklai visko norėti. Vyrui netinka imti. Jis daug tikresnis vyras, kai duoda.
Iš karštos vonios išlipęs nusišluostė švariu rankšluosčiu. Apsirengė pižamą. Atsigulė į savo lovą. Neužmigo. Žiūrėjo pro langą. Aktorius J. vis dar miegojo. Smagiai knarkė.
2016-12-21 09:43
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą