Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 19 (4)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Aš pakeisiu pasaulį. Norit jūs to ar ne. Gal ne tavo, gal ne jūsų, gal netų, kurie sako, kad pasaulis negali pasikeist. Bet jūs visi žinosit, kad pasaulis sukasi. O sukasi jis visgi ant rankų, tų kurios jį suka ir neša tolyn.
Esam užsidarę trijose dimensijose ir vienoje, kuri lekia tik į vieną pusę. Aš jum ant delno atnešiu visas jas ir dar vieną nuo savęs. Ir atleiskit draugai, nes galbūt nesuprasit „kas čia per „do“ velnias“, bet jūs žinosit, kad tai padariau.
Aš pakeisiu pasaulį. Norit to ar ne. Aš sukursiu naują, nes taip jau sakiau vaikystei sukdamas ratus savo mažam kambarį. Galiaus danguje sukursiu tą kambarį, o vėliau ir visus namus. Vėliau pridėsiu pamatus, ir šmotelį žemės - jam suleisti šaknis. Te stovės jis ten, te gyvens ten tie, kurie sukūrė mane. Te gimsiu, ir sukursiu namus Tau. Te tuos namuos gyvens tie, kurie sukurs tave. O tada, aš pakeisiu pasaulį. Norit jūs to ar ne. Ir štai ironiškas juokas, bei imbierinė arbata, kurią taip mėgsta, jūsų charackteristikų kompanija. Bet mielieji: * (bučiuoju), jūs nesijuokit, nes čia bus kreivos šypsenos. Ir kai mano galva išsilies į tyrą nesuvokimą - tai bus pradžia. O mes mielieji - tai vadinsim gliuchais ir psichodelika.
Aš pakeisiu pasaulį, netiki? O aš turiu draugų, kurie tiki. Tad duok man tik vieną gyvenimą. Ir lauk

Ačiū
2013-07-09 11:38
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą