Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





O su umliautu O su umliautu

Speneliai

Šis kūrinys matomas tik autoriaus namuose


- - - - - - - - - - - - -

Tęsinys pagal pabaigą x:

- H-m, keistas atvejis, - tarė vyresnysis rekonstrukcijos darbų vykdytojas. - Smegenląstės įgavusios neaiškios spalvos mišinį, rodos, visa politinio spektro propaganda nusėdo šiame sutvėrime. Įdomu, visgi kažkokią liniją galime išskirti - spermos mėginiai gelsvi, o tai jau sąlygoja ir palikuonių konservatyvumą. O jis turi palikuonių?
- Ne, jis buvo poetas. Rašė nostalgišką literatūrą monarchijos tema.
- Tada viskas aišku, amputuokite jam kairę ranką, vietoj jos prisiūkite kokį niekutį - na žinote, krucifiksą ar šiaip kokį išvaizdumą.
- Bet ar tai neprasilenkia su etika, anatomija ir pakišomis? Mielas mano, ar ne subtiliau būtų kūju, paskui ir pjautuvu, nucackinti jo Vyrišką atributą, aistros užtaisą, gyvybės turbiną, dieviškąjį būties ir sutvėrimo pradą, jo Eifelio bokštą ir Kremliaus krūmynus, pasaulio standartą ir standartizuotą pasaulį, komunalinį įrankį, nekro-, zoo-, pedo-, kitų filijų  iniciatorių, mikropasaulio atskaitos tašką? (Tai garantuotų visišką tokio tipo sėklos likvidavimą ir konservatizmas pamažėle išnyktų.)
-Nesubtiliau, - ramiai, bet visą savo stabilumą padėjęs, tarė vyresnysis rekonstrukcijos darbų vykdytojas. Pagalbinis personalas susižvalgė bei urmu susišnabždėjo, vėliau tai peraugo į viešą furorą: „Nesubtiliau, tikrai taip. Kaip mums anksčiau tai neatėjo į galvą? Genialu. Maladiec! “. Personalas kaipmat atvėrė langus į pasaulį ir visa esybe paskelbė žinią - nesubtiliau! Tuoj pat buvo nusiųstos telegramos žiniasklaidai, pradėtos kurti autorinės laidos, vakarinės televizijos modifikavo savo tinklelius, kūrėsi partijos, steigėsi fanų ir antifanų klubai.
Užklausos autorius, nevykėlis, dar ilgai negalėjo suprasti „kodėl? “. Ilgai dėliojo loginius pasiansus, tyrinėjo žvaigždes, tapo urologu. Praėjus visuotiniam vajui jis gavo trumpą telegramą iš vyresniojo rekonstrukcijos darbų vykdytojo - „Amputavus kairę ranką, herojus apkaltins dešiniuosius“. Tada jis išsidūrė abi akis ir prisijungė prie valkataujančių neregių anarchistų, kurie, girdi, penktadieniais gauna nemokamų žarnų.

Amputacijos operacija kėlė šnipštą ir šeršulį tiek egzekutoriui, tiek aukai - šiuo atveju herojui. Mat konservuotos šaknys bei nervai buvo giliai ir grubiai sulindę pasaulin, normalu, kad ir kiekvienam žmogui. Į ekstra pajėgas pasitelkta ir propaganda: Dilikui buvo rodomi vaizdo siužetai (kaip Kainas gašliu balsu kviečia motiną apkamšyti jį figmedžių lapais, ar Dievo sūnus, jaunas, praskrudusiu kūnu makštinasi), skaitoma poezija (apie mutavusias blezdingas ir geltonodžių siaurukus) ir kitkas. Tačiau galop svetimas kūnas buvo pašalintas ir numestas rujojančioms sektoms, kurios perkoštu balsu rėkė apie naują pamatą programai. Vietoj svetimaujančios rankos, buvo prisiūtas ratas, še tau!
-Uf, - atsipūtė vyresnysis rekonstrukcijos darbų vykdytojas. „Tai bent dienelė! “. Tada jis nusipjovė abi rankas ir prisijungė prie neįgalių satanistų, kurie, girdi, penktadieniais aukoja avinėlį, nudaigodami jį oraliniu būdu.

- - - - - - - - - - - - -
2007-07-30 17:10
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 8 Kas ir kaip?
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą