Knygos
Romanai (1924)
Poezija (620)
Pjesės (34)
Vaikams (140)
Kitos (904)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





Veskite į sėkmę: kaip sukurti verslias organizacijas

Veskite į sėkmę: kaip sukurti verslias organizacijas Profesoriaus Colino Turnerio bestseleriu tapusi knyga „Veskite į sėkmę“ padeda suprasti verslumo sąvokos esmę, moko, kaip didinti verslumą dirbant tarptautinės konkurencijos sąlygomis, kaip apskritai neprarasti kūrybiškumo savajame versle. Šioje knygoje aiškinama, kaip ugdyti ir puoselėti verslaus vadovavimo ypatybes, kurių taip trūksta organizacijoms, norinčioms sėkmingai augti.

Iš tikrųjų didžioji dalis naujai pradėtų verslų dar ir dabar užsidaro atnešdami nuostolių juos finansavusiems dalininkams. Tie, kuriems pasisekė išsilaikyti, užsibrėžtą tikslą pasiekė, regis, tik todėl, kad pasižymėjo verslumu ir vadovavosi laiko patikrintais verslo principais, skatinančiais naujovių kūrimą. Šios savybės, be kurių negalės išsiversti ir ateities organizacijų lyderiai, išsamiai aprašytos šioje knygoje.

Colinas Turneris, kurį žurnalas „Business Age“ apibūdino kaip „iškiliausią verslo sėkmės mokytoją Europoje“, ilgą laiką vadovavo Verslaus lyderiavimo centrui prie Theseus tarptautinio vadybos instituto, buvusio Sophia Antipolis centre, Prancūzijoje, ir tame pačiame institute dėstė verslumo kursą. Jo knygos buvo išverstos į 25 kalbas. Žurnalas „Time Magazine“ pavadino profesorių Turnerį „žymiausiu autoritetu sėkmės, verslo, vadovavimo ir gyvenimo būdo klausimais“. Profesorius Turneris konsultuoja pirmaujančias pasaulio organizacijas ir pats yra sukūręs kelias multimilijonines verslo bendroves.

Knyga „Veskite į sėkmę“, versta ir išleista leidyklai „Baltos lankos“ bendradarbiaujant su Baltijos vadybos institutu – Baltic Management Institute (BMI) .
2005-11-13
 
Kita informacija
Tema: Kitos
Leidykla: Baltos Lankos
Leidimo vieta: Vilnius
Leidimo metai: 2005
Daugiau informacijos »
 
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Knygų recenzijos

Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą