Knygos
Romanai (1924)
Poezija (620)
Pjesės (34)
Vaikams (140)
Kitos (904)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





Tavo kūnas sukurtas gyvenimui

Tavo kūnas sukurtas gyvenimui Kiekvienam teko susidurti su tiesa, kad „negalima gyventi be švelnumo“. Kas duoda – gauna dvigubai. Kaip tapti tokiam perregimam ir tyram kaip mažas vaikelis, trokštančiam mamos glamonių? Argi ne to kiekvienas tikimės iš gyvenimo, net sulaukę senatvės ar gyvenimo saulėlydyje!

„Tavo širdis ir tavo kūnas tėra šauksmas – gyventi! Gyventi! Gyventi apstų, džiaugsmu trykštantį, veržlų gyvenimą, kuris neturėtų ribų nei pabaigos, – kuris būtų meilė. Meilė šviesai. Gyvenimas + Meilė = Laimė! Tam ir esi sutvertas!“ – sako autorius. Argi kas nors drįstų užginčyti šiuos žodžius?

Kunigas Danielis Ange’as turi milžinišką sumanymą. Šia knyga jis siekia pagirdyti visus tuos, kurie trokšta mylėti, bet jiems nesiseka: jie užklimpsta, nes nebuvo pasiruošę „meilės keliui“, neišmokę suprasti jo ženklų. Autorius įkvėptai kalba apie Kūrėjo mums dovanotą biologinį ritmą, supažindinama su natūraliu šeimos planavimo metodu ir kt. Šventosios Dvasios šviesoje atveria visą pašaukimo šeimai – Santuokos sakramentui – pilnatvę.

Skaitytojas sužinos, kad, jei meilė neauga,  jai gresia pavojus ir pamažu išmoks daugiau „mylėti“ nei „mylėtis“, atras meilės, suvienytos su Dievo meile, vertę bei grožį. 

Ši knyga – knygos „Tavo kūnas sukurtas meilei“ tęsinys. Abu tomai sudaro nedalomą visumą.
2007-02-19
 
Kita informacija
Tema: Kitos
Leidykla: Katalikų pasaulio leidiniai
Leidimo vieta: Vilnius
Leidimo metai: 2007
Vertėjas (-a): Aistė Masiokaitė
Puslapių: 272
Daugiau informacijos »
 
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Knygų recenzijos

Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą