pačios skaniausios žuvys yra ešeriai ir stintos. kepti ešeriai ar stintos ant sviesto ir miltuose. o ešerių ikrai tai iš viso skanuma.
su bulvių koše mmmmm ir kokiom morkų salotomis ar burokų aaaaa
kaip valgyti noriu.
tai suprantu, kad su galvom tavo, o aš tik parduotuvėse žuvis žvejoju.
nemėgstu bananų tas pats kas muilą valgyti. o mangai, čia, kur gyvenu, visada yra žali, ir kiviai, ir bananai, pastoviai reikia ant palangės laikyti kokias kelias dienas, kad prinoktų. pomidorai be skonio, absoliučiai be skonio. trumpų agurkų nėra, tik ilgi, ir tie beskonio, kmynai visai kitokio skonio, kažkokie aromatizuoti,kas dar, lašišos dažniausia be galvų, kokosai rūgštūs ir kartūs, į mcdonalda ir kitus šūdus nesilankau, nes pykina į tuos mėsainius pažiūrėjus.
dešros visai nieko, ne tokios kaip Lietuvoje, visai nieko tokios, jaučiasi mėsa, o mėsa mažiau vandeninga.
valgau mėsą čia, mėgstu avieną, bet aviena čia irgi netokio skonio. reikia žinoti kur tą mėsą pirkti, nes kitur kaip ir Lt su vandeniu ir visokiais silikonais skiedžia, mirko ten visaip. mandarinai čia geri, bet apelsinai labai dažnai būna pernokę. arbūzai irgi žali parduodami, labai retai sultingi ir saldūs būna.
geriausia pas ūkininką varyti. arba viską pačiam auginti.