Rašyk
Eilės (78091)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2009-02-25 19:22
Orielle

Pasaulis

Pasaulis. Juodas, blogas ir be proto gražus. Pasaulis, kuriame gėris yra dalelė blogio, meilė dalelė supratimo, nuolankumas dalelė sekmės. Pasaulis, kuriame gyvename mes: gražūs ir nelabai, turtingi ir vargšai, sėkmingieji ir visiški liurbiai. Pasaulis, kuriame kiekvienas miškas, kiekvienas medis, kiekvienas lapas turi savo reikšmę. Pasaulis, kuriame nėra tiesos. Pasaulis, kurio mes taip kartais nekenčiame, tačiau vis tiek mylime jį visa savo esybe. Pasaulis, be kurio nebūtų mūsų. Pasaulis, kurio nebūtų be mūsų...
2009-02-25 19:10
Orielle

Nykštukas

Šiandien ir vėl mąsčiau apie Tave... Žinau. Tai negražu, nesveika, amoralu... Bet aš pažeidžiau taisykles ir pagalvojau apie tave.

Kai pamatau Tave, man užgniaužia kvapą, pakerta kojas, širdis pradeda plakti greičiau, o meilė pradeda skleistis lėčiau.

Už dienos ar dviejų, pamačiusi Tave, aš nebeprisiminsiu kas tu, aš tik žinosiu, jog tu buvai mano širdyje, o dabar, nežinau ar pats tai žinodamas, išėjai iš jos su dideliu trenksmu.

Kiekvienas savo širdyje turi nykštuką. Tas nykštukas skirsto tavo jausmus. Tu nežinai, kad jis egzistuoja, bet tu žinai, kad egzistuojam mes. Tai ką tu mums jauti - nykštuko veidas, kūnas ir siela. Tikiuosi tavo nykštukas gražus, švelnus, mielas ir geras.

Kai nematau tavęs, mielai tave užmuščiau... Bet gaila... Kai pamatau, negaliu atsispirti tavo žavesiui ir pamilstu tave visam laikui... Ir taip kas kartą....
2009-02-25 19:04
Orielle

Meilė

Šypsena. Akys. Širdis. Rožė. Geismas. Įsimylėjimas. Bučinys. Viltis. Meilė. Džiaugsmas. Euforija. Karštis. Kūnas. Prakaitas. Aistra. Rankos. Ledas. Pyktis. Neviltis. Žlugimas. Geranoriškumas. Nesantaika. Pavydas. Triukšmas. Gėlės. Atlaidumas. MEILĖ. Stebuklas. Žodžiai. Laiškas. Skambutis. Šalis. Oras. Dregmė. Plaukai. Tostas. Šampanas. Lova. Pasaulis. Orgazmas. DŽIAUGSMAS. Tikrumas. Melancholiškumas. Tvirtybė. Šeima. Mendelsonas. Karas. Dušas. Saldainis. ŠIRDIS. Lovytė. Klyksmas. Šliauštinukas. Ašaros. Medis. Žaislas. Žingsnis. TVIRTYBĖ. Ramumas. Jūra. Saulėlydis. Kraujas. AŠAROS. Laimė. VILTIS. Svajonė. LOVA. Toluma. Horizontas. Kapas. MEILĖ. ŠIRDIS. AŠAROS. Baltumas. Trauma. Vaikas. Gyvybė. Voras. Mokykla. PASAULIS. Draugas. VILTIS. Kova. Šypsena. Akys. ŠIRDIS. LOVA. MIRTIS.
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą