Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2010-02-17 17:16
Mur ir miau

________________

Ech , gera būt vaiku...
2009-08-08 19:16
Mur ir miau

Tik noriu išsipasakoti...

Dar vis prisimenu tą akimirką kai mama rėkdama ir verkdama išvarė tėtį iš namų... Žemė slydo iš po kojų.
Mama pradėjo gerti. Viską , nuo alaus ir vyno iki konjako ir viskio. Ačiū dievui tėtis grįžo po kelių dienų. Tiesiog daiktų pasiimti. Pamatė , kad mama kaip sakant girtauja , atimė butelį ir pagrasino - Jeigu Gabija pasakys , kad vėl gėrei vaikus pristeisiu sau.
Man buvo 5 metukai , broliui net vienerių nebuvo. Bet vis tai prisimenu , tai - tikra ir neišgalvota. O dabar - Tėtis susirado draugę , Draugauja apie 3 metus. Ji - laukiasi. Jie greitai tuoksis. Mamai dėl vedybų nieko nesakiau , ir taip bambėjo , kai pasakiau , kad gims sesės , tipo ,, dviem nesirūpina , o dar trečio prireikė " ir panašiai. Tikrai suprantu mamą... Juk jai sunku , ji juk tėtį myli. Dar vis. Šiomis dienomis ji pasidarius piktesnė. Ai , ką piktesnė , ji visada tokia yra. Man tikrai labai gaila mamos... Ji nėra laimingas žmogus... Juk ne visi būna laiminigi...
2009-06-17 13:14
Mur ir miau

Klausimas kuris visą dieną sukas Murmiaus galvelėj

Ryte pagalvojau : Kodėl atsiranda tokių žmonių kurie vertina ne pagal eiliuką , o kiek eiliuko autoriui metų... Esu dešimtmetė ir ne kartą savo eiliukuose esu sulaukus tokių komentarų : ,, kaip tau tai gerai '' arba ,, šaunu , kad bandai kurti , jaunoji autore''. Nu ir kas , kad aš dar nepilnametė? Kodėl yra tokių žmonių , kurie kiša tavo amžių ir bando įskaudinti , ypač jei mato , kad esi jautrus vaikas? Kaip visa tai suprasti , po velnių? Juk patys suaugusieji kūrė eilėrasčius vaikystėje ir kai kurie tikrai atkreipdavo dėmesį į tokius komentarus. O kai tapo suaugusiais , nusprendė padaryti ta patį.
Taip , esu jautri , bet nekreipiu dėmesio į tokius komentarus... Bet juk yra tokių kurie atkreipia! Tai kas gali man paaiškint kodėl taip yra , a?
2009-05-13 15:58
Mur ir miau

***

Noris man kur nors dingti
Ir daugiau nebe grįžti.
Noris man gaivaus vėjo
Ir nelaimės drumstėjo...

Noris man pailsėti
Vienądien , vieną naktį.
Ir dar burtų lazdelės
Ar auksinės žuvelės.
2009-01-24 20:43
Mur ir miau

***

Ech... Kaip greitai bėga laikas... Galėtų jis imti ir sustoti , juk taip norisi pabūti mažu... Bet nieko nepadarysi.
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą