Rašyk
Eilės (78185)
Fantastika (2308)
Esė (1556)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (74)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter





2009-04-09 14:02
Mismo

m?

"jei viskas praeina, tai kodėl tu nepraeini?"
J.Erlickas
2009-03-31 10:37
Mismo

Išmokti apvažinėti duobes

Pas mus miestelyje daug duobių. Turbūt šalyje nėra miesto kurio jos nekankintų. Vakarais važiuoji pagrindinėmis gatvėmis, žiūri, kad neįšoktum į įsmukusius šulinio dangčius į lietaus išplautas ar šalčio išlaužtas duobes. 50 procentų dėmesio, kuris turėtų būti skirtas ženklams, pėstiesiems, kitiems automobiliams ar šviesoforams, skiriamas duobėms. Visai nejuokinga. Ypač jei vos neužkabini kokios nors bobelės iš turgaus. Ar koks dėdulė apvažiuodamas duobę sumasto iššokti į priešingą juostą.

-Sveikas. Kas naujo?
- Vakar pirkau naują padangą.
- O aš merginą. Irgi vakar.
- Naują? :)
- Nemanau. Atrodė šiek tiek dėvėta :). O tau vėl prapjovė?
- Ne. Šįkart duobės...

Pas mus gyvenime daug duobių. Turbūt šalyje nėra žmogaus kurio jos nekankintų...
Reikia išmokti jas apvažiuoti.
2009-03-23 09:56
Mismo

Nejaučiu

Žiūriu pro langą į lietų. Nejaučiu jo. Išeinu į lauką. Basas. Nejaučiu jo.
Popietė. Žiūriu kūdros nuotraukas. Daugelio iš jų nejaučiu.
Vakaras. Šalia Tu. Malonus Josios kvapas. pagundų pagunda. Šypsena lūpose dailus kūnas. Moteris - virpulys. Nejaučiu to.
Rytais pakirdus išgirstu čiulbant pirmus paukščius. Pro dienines užuolaidas skverbiasi pirmasis spindulys. Tik vidinis tingulys neleidžia pasimėgauti visu tuo ilgiau nei 10 sekundžių. Nespėju pajusti to ryto žavesio sumišusio su miego nugalimybe. Nejaučiu.
Greičio neviršyju. Tačiau daugelis nemėgsta sėdėti šalia. Aš tai vadinu "optimaliu važiavimu". Kiti lakstymu. Nejaučiu ribos.
Ketvirtadieniais žiūriu prancūziškus filmus. Suvokiu žiūrįs savo gyvenimo dalį, kurią bijau gyventi. Nepajaučiu kaip, bet gyvenu.
Padedu močiutėms pereiti per kelią. Dažnai dirbu kunigu klausančiu išpažintis. Darau gerus darbus. Pasitenkinimas? Nejaučiu jo.
Pakeliu akis į dangų. Paukščiai V raidžių formomis skrenda namo. Pavasaris. Nejaučiu pavasario.
Dienas mano ausys dažnai leidžia ausinėse. Daug jausmų pralekia garsais. Nejaučiu arba neišgirstu.
Vakar Rūkydamas bandžiau įsivaizduoti geresnį pasaulį. O gal būdamas geresniame pasaulyje įsivaizdavau save berūkanti. Nejaučiu kur baigiasi vaizduotė ir prasideda realybė.
Noras kurti būna toks didelis, kad nejaučiu jokio noro kurti. Baigės kava. Jaučiu jos skonį burnos ertmėje, bėgantį venomis ir likusį kartumą ant liežuvio galiuko. O moterys... moterys - tai kava.


http://www.youtube.com/watch?v=IYrZRdgBUbs
2008-12-17 23:20
Mismo

pasitiketi neverta nepasitiketi

anksciau mastydavau. kur rasti aukso viduri visose imanomose srityse. pradedant darbu baigiant santykiais ar tiesios paieskose. dabar man ramiau. per tiek metu ismokau viena dalyka. i ta pacia situacija ziureti is kito tasko. tai be galo sunku. beveik taip pat sunku kaip ismokti vaziuoti dviraciu. turbut visada mane domins du dalykai. laikas. kas yra laikas. jo judejimas reliatyvumas bei savokos variacijos. taip pat ribos. ribos kur kas prasideda ir baigias. ju aptikimas ivertinimas ar valdymas. o dienorascio tema tokia kad kai kurie dalykai mano gyvenime perzenge ribas. deja tai buvo praeityje. per toli kad kazka pakeist...
2008-11-24 16:52
Mismo

tesiam

Moteris pasikesinusi i vyro laisve daznai nustemba kaip laukinis erzilas tampa arkliu i kuri ji net nekreiptu demesio.
2008-11-18 16:41
Mismo

mano moter(i)(y)s

Žiedas aksomo
sužeidimas matadoro
laisvė mirtina
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą