Rašyk
Eilės (78155)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







cia jie Kova vadina Baba Marta , tapatina su temperamentinga, nenuspejam moterimi, is kuris gali laukti BET KO. taip ir yra. pvz., vakar laksciau su trumpa maike, o siandien jau brendu per lietaus ir sniego kose. rankinuku, kojiniu pardavejos, kuriu cia pilna, isistrauke kailinukus ir trepsedamos geria kava.
G. is kontiku prisitempe lentu, piesia aborigenus, kuriu veidas pereina i suns-dvarniaskos. kai groja, susirnaka visi miesto keistuoliai ir kalba neitiketinus dalykus. pinigu uztenka ant baklazanu, vyno, vistos, salotu, skalbimo milteliu, iejimo i kluba. susipazinau su tuo keistu senuku, kuris vakarais i pozeminke atsinesa fotelio atlosa, isisuka i deki ir paiso deformuotas galvas. jo veidas labai sviesus, rankos aristokratiskos, man pasakojo apie Kaliningrada ir savo keista gyvenimo istorija...
siandien ilgai skaiciau rusiska texta apie mechanines leles - uzdave profesore. kitas knygas turiu dalintis su "kursioku" turku. vakar nuejau i leliu premjera, siuzeto nesupratau, bet vizualiniai reikaliukai pakerejo; scenoj stovi toks irenginys - medinis gaublys, prie jo pritvirtinta milziniska boba, tokia liurlanti riebalu mase, kuri kazka kalba, bruzina mediena savo raudonais naguciais, ryja skrudintas bulves ir spjaudo jas ziurovu puses link. paskui tabaluoja didelemis krutimis ir valgo cukriniu riterius! nuostabus groteskas, super super! paskui flamenko ima groti ir kazkokie herbai su riteriais pakyla. paskui isena lelinininkai (ju buvo 3, nes vienas judino leles papus, kitas kojas, trecias - galva ir nagucius), ziurovai plusta i scena, juos myluoja, apipila gelemis. kazkokia ponia su svarkeliu sako oficialia kalba, reklamuoja leliu kataloga. dar turiu pakvietima i kazkoki baliu, kuriame dalyvaus ir Bulgarijos prezidentas. kai paskiau Alexandrui (jis siandien uzsidares kambary vercia filmus apie islamo istorija ir garsiai dainuoja), liepe jam , t.y. prezidentui, spjauti i veida.
Indra nustojo rasyti grasinancius laiskus.


2008-03-19 20:46
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą