Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Vėl švinta. O aš naktį leidau su prekyba žmonėmis ir savižudybėmis. Su tuo geru reikės ir rytą praleisti... Na, bet nesvarbu. Ar žinote, kad...
...savižudybes galima suskirstyti į tris tipus: egoistines, altruistines ir anomines? Nesuprantu koks skirtumas kaip pavadinsime, tačiau rezultatas toks pat - negyvas žmogus. Žinoma, gal tai padės kam nors parašyti mokslinį darbą ar straipsnį, kad štai šią savižudybę galime priskirti tokiam ar tokiam tipui.
...nesocialinių veiksnių nulemtos savižudybės yra šios: maniakinė, nulemta melancholijos, nulemta įkyriai persekiojančios idėjos, impulsyvioji (nevalingoji). Turėkite omenyje, kad jei jūs nesate savižudis maniakas, o ir kitos anksčiau minėtos savybės jums nebūdingos, tai nusižudyste dėl socialinių veiksnių. Be to, jūs galite imti ir nusižudyti nevalingai. Taip bac ir pasikarti. Nei iš šio, nei iš to. Palengvėjo?
...1998 metais rugpjūčio pirmą dieną Lietuvos ryte buvo straipsnis "Užsienio laivuose - Klaipėdos prostitučių aukcionai"? Aš tai sužinojau, tačiau man nuo to nepasidarė nei šilčiau, nei šalčiau. Spėju kaip ir jums, skaitantiems šias eilutes.
...2000 metais Lietuvoje tūkstančiui gyventojų teko 34,8 moters, nukentėjusios nuo prekeivių žmonėmis? Hm... Dabar rašykuose yra 3832 autoriai. Taigi reiškia, kad iš jų 133,35 moters yra nukentėjusios nuo prekeivių žmonėmis. Ir tai 2000 metų duomenimis. Atsižvelgus, kad dabar jau 2004, o viskas progresuoja...
...Sebastianas jau vos ne mėnesį neina miegoti anksčiau kaip 03:00? Priežastys dienoraščio autoriui žinomos.
...Sebastianas per tą mėnesį bent septynis kartus sulaukė saulės patekėjimo? Iš jų du kartus saulės nesimatė. Liūdna. Nes tai visai neblogas laikrodis pasakantis, jog jau reikia keliauti į lovą.
...Sebastianui pavažiavo stogas, nes po antros bemiegės nakties, energijos rezervai eina į pabaigą? Štai ir išdūriau! Energijos rezervai niekur neišseko! Elementus visai neseniai pakeičiau... Blyn, pakeičiau prožektoriui, o ne sau!!! Aaaaa!!!
  Warning!
Low power!
Please recharge your batterys...


2004-05-15 05:56
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą