Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







[b]Konkurso pabaiga/[b]
Komisija pasitarė ir viską apsvarsčiusi nusprendė paskelbti rezultatus.
Liūdniausiai sekėsi anskti sužibusiai ir norėtųsi tikėtis, kad jau užgėsusiai rašykų žvaigždėi Lavonui. Vienas jo kūrinys iškeliavo į amžinosios užmaršties šalį. Deja, net šventasis neprisimena kas jame buvo parašyta.:) Antrasis kūrinys surinkęs 2,28 balo taip ir negalėjo konkuruoti su kitų autorių darbais.
Išnykus Lavonizmo grėsmei konkurse susikovė trys galingos jėgos: Kapynės "Poema apie sielos trapumą arba konkursinis darbas kvailam Sebastijono konkursui :P", Halladodiel "Trumpa istorija apie keista vampyrą" ir Patylėsiu "Kaip išnyko meilė tarp vyro ir moters. [ konkursinis Sebastianui ]". Buvo žiaurios kautynės, krito balai, rašėsi komentarai... Ir pagaliau iš kautynių lauko pasitraukė Patylėsiu surinkęs 2,605 balo. Jis užėmė trečią vietą ir susilaukė didžiulio prizo - naujai pasirodysiančio kūrinio nevertinsiu balu, mažesniu kaip 2. Sveikinu iškovojus prizinę vietą! Prizą atsiimsite rašykams pateikęs naują kūrinį.;)
Kautynės tęsėsi tarp Kapynių ir Halladodiel. Ir tuomet paaiškėjo, kad Kapynės ne tik mėgsta alų (ypač kai vaišina) ir komentuoti kūrinius, tačiau yra ir džentelmenas. Jis mandagiai pasitraukė iš kautynių surinkęs 3,2 balo. Sveikinu jį užėmus antrąją vietą! Kaip ir pažadėjęs nekritikuosiu dviejų naujai pasirodysiančių kūrinių. Atsižvelgus į tai, kad autorius kūrinius rašo tik tuomet, kai už juos gali gauti alaus, gali būti, kad ir nesulauksiu tų laikų, kai teks įteikinėti prizą...:)
Ir štai iš mūšio lauko pakelta galva, tvirtai rankoje spausdama aštrią plunksną išeina Halladodiel. Sveikinu užėmus pirmą vietą ir surinkus 3,275 balo už savo kūrinį. Dėl prizo įteikimo susitarsime asmeniškai.;)
Kaip jau tikriausiai skaitytojai pastebėjo, visi darbai taip ir nesurinko 3,5 balo. Komisija nusprendė, kad reikia išrinkti geriausius kūrinius, neatsižvelgiant kiek balų jie surinko.
Komisiją sudarė:
St.Sebastian
St.Sebastian alter ego


2004-05-03 02:39
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą