Rašyk
Eilės (78182)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 1 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Mielas bičiuli, kiek laiko praėjo! Savus žaislus pakeitei naujais, gyvenimas tarsi porą kartų žybtelėjo ir vėl prigeso, nelyginant krintanti iš dangus žvaigždė.

Pagalvojau - o aš? Ką aš pakeičiau savo auksuotoje dėžutėje? Vėl jos? Žinai, aš visada atviras. Apie moteris galiu kalbėti ką noriu: aukštinti, keikti, mylėti ir nekęsti - o iš tikrųjų – man nusispjaut. Galiu drąsiai postringauti apie jausmus: didybę, tamsybę, šviesybę ir kvailybę - jei atvirai – meluočiau kiekvieną žodį. Bet mielas bičiuli, prašau įsiminti – kalbu apie jausmus, bet ne jausmą, moteris, bet ne moterį. Ir nors dangus man ant nosies užgriūtų – niekada nedarysiu kitaip. Tai šventvagiška.

Žinai, mielas bičiuli, už šviesiausią dangaus žvaigždę, ryškesnė tik ta, kuri nusileidžia ant tavo delno. Pats supranti - netobula, bet tikra, ne geriausia, bet mylinti, tik tavo, kai jai kasnakt šnabždi labanakt ir žinai, kad pabudęs ryte dar kartą pamatysi . Ech, drauguži, matai koks iš manęs moralistas! Kišenėse prisikaupė tiek saldžių žodžių! Tad ir sakau tau, klausykis: pagaliau išmokime vertinti tai, ką mes turim. Kitaip ir vėl, kaip anąkart degdamas žvakę, tik nusvilsi pirštus


2005-03-11 16:56
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą