Rašyk
Eilės (78094)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Šaldytuvai grėsmingai artėjo mosikuodami savo švytinčiais galais. Jų viduje pergalės giesmes plėšė penkioliktoji bakterijų džedajų karta. Kartais nuskambėdavo balsas: "Lemputė su jumis, jaunieji mikronizmai!" Pro šalį praskrido žvalgybinis puodelis kamikadzė klykdamas "Banzai!", bet nespėjęs nieko išžvalgyti tėškėsi į sieną ir sudužo į smulkiausias šukeles. Priešais šaldytuvų legionus, lakstė Tuvės šmėkla, tarsi šventinius konfeti barstydamas giles. Deja jis paslydo ant svorio daviklio, kurį pametė vienas vienišas išradėjas, ir dar kartą užsimušė. Negyvai vaiduokliškai. Ar vaiduokliškai negyvai.
Vieno šaldytuvo kameroje esančioje jūroje eilinį kartą, tarsi žymusis Titanikas nuskendo mintis apie gyvą maistą ir gyvus daiktus. Visą tai, pro pakrantėje esančios pilies langą matė storulis, kuris į stiklinę subėrė iš ašarų pagamintus ledo kubelius ir užpylęs viskiu iš džiaugsmo nugaišo. Apie tai vėliau kalbėjo pora blondinių, kuriuos beieškodamos šviesos šaldytuve mirtinai nusilaužė nagus ir iš nevilties prisirijo narkotikų. Nuo to jos pradėjo manyti esančios kačiukais ir sulindo šaldytuvą. Deja, tai buvo mikrobangė krosnelė, o kažkas paspaudė mygtuką, ant kurio buvo parašyta „Play“.
Administratorius sėdėdamas prie kompiuterio laukė kada pagaliau šaldytuvai priartės per nulinimo atstumą. Deja šaldytuvai buvo nelabai kvaili, mat savyje turėjo laimės lempą (kuri šiaip buvo perdegusi) ir pasiuntę porą žvalgų laikėsi tolokai. Administratorius liūdnai atsiduso ir į darbą paleido kuolus, dvejetus ir kitokį, galingesnį brudą.

Sveikinu iškopus į kitą etapą, sveikinu patekusius į mano dnr ir tikiuosi, kad kito etapo tema nebus „Pelė šaldytuve pasikorė“.;)


2005-02-01 13:22
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą