Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Esu maža, liesa beformė būtybė. Teko girdėti apie Paryžiaus katedros kuprių? Tai žinokite jis tikras gražuolis. Bet viską gelbėjo akys. Jos buvo žvairos.
Tėvai irgi nebuvo normalūs. Taip, atspėjote, jie, kaip ir aš gyveno prie branduolinių atliekų sąvartyno. Tiesa, jie mano įtėviai, bet tikrai nenormalūs: tapo ir grožisi paveikslais. Savaitgaliais tapo ant nuogo kūno ir grožisi tik tam tikromis piešinių vietomis.
Mokykla - tikra velniava. Ten neturėjau draugų, nes net ir tais atvejais, kai po kaklu pasikabindavau kotletą su manimi niekas nežaisdavo. Todėl reikėjo mokytis. Mokytojai manęs prisibijojo, todėl rašydavo tik gerus pažymius.
Kartą straksint per gatvę kažkoks vairuotojas nusprendė, kad mato sniego žmogų ir nusprendė mane nudaužti. Paskutinis dalykas, kurį prisimenu - jo pergalės riksmai.
Prabudau pievelėje. Dilgėlių pievelėje. Prieš mane nusileido angelas. Toks nieko visai - 25 metų, pastoviai besilankantis sporto klube, turintis stilingą šukuoseną. Jis man pamerkė akį:
- Pupa, mes padarėm tau siurprizą. Žinai laidą Ekstremalios operacijos šaukštu? Tai va, mes tave pridaužėm ir pakoregavom tavo išvaizdą.
- Oho, kaip fainai!
- Jo, pupa, - angelas vėl pamerkė akį, - ištiesinom kojas, nuskutom barzdą, padidinom papus, primontavom ragus. Aišku tu tokia višta, kad to nepastebėjai per visą tą laiką, kol mes kalbamės.
- O kur aš esu?
- Pupa, - vėl pamerkė akį angelas, - tu esi čia. O čia yra ne ten. Žodžiu, jei būtum kaip kiti, tai keliautum į paskirstymo punktą. Ten galėtum pasirinkti, nori būti gyvūnu, višta, ožka ar fafliku. Imk tabletę ir skrendam, reik tave aprengti, bo visokie smalsuoliai tuoj visas dilgėles išmins.
Įkalėm po tabletę ir nuskridom. Efektas baigėsi greitai ir nusileidome patalpoje geltonais kampais, kurios centre stovėjo apvalus stalas su apvalia skyle, kurioje muistėsi užstrigusi moteriškė. Ji ten labai tiko.
- Pupa, - vėl akį pamerkė angelas, - čia tave padabins pagal naujausią stilių.
Ir angelas įkalė dar vieną tabletukę ir išskrido. Aš likau su moteriške. Ji šiaip ne taip persiropštė per stalą, iš visų pusių apžiūrėjo, apčiupinėjo ir paburbėjo:
- Dar viena silikoninė!
- Tegu ir silikoninė, - atšoviau parodydama savo silikonus, - užtat man angelas mirksi!
- Višta, tu, - nusispjovė moteriškė, - jam kai plastinę operaciją darė nervą pažeidė ir jis dabar visiems akį merkia.

Jei sudomino, originalą galite rasti čia


2009-03-23 00:34
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
 
Blogas komentaras Rodyti?
2009-04-11 20:18
Pisha
negražu taip daryti
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2009-04-03 19:56
klimbingupthewalls
:))
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą