Rašyk
Eilės (78178)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10913)
Vaikams (2717)
Slam (74)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 22 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Valentas Šlaustas_
Valentas Šlaustas_
autoriaus id: 10806
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2024-03-17 20:55
Rašykas nuo: 2005-02-20 12:59
Paliko komentarų: 521
Mėgstamiausiuose: 54
 
Tikslas – parašyti fantastinę istoriją, kuri būti išleista, platinama internetu ir naudojama komercijai. Ji parašyta dalinai reklamos tikslais aprašant konkrečią veiksmo vietą, paskatinti turizmui ir kuriant apie ją mitus. Sąlygos asmeniškai žinute.
Tektų vykti į vietą, kad fantazija būtų panaši į realybę. Taip pat bus siūloma išbandyti įvairių meditacinių praktikų, kad tikroviškiau aprašyti patyrimą.

Siužetas (siūloma)

Po katastrofos išgyvenusiai žmonijai pagrindinis išteklius – gėlas vanduo. Lietuva esanti ant didžiausio požeminio ežero pasidaro strategiškai svarbi viso pasaulio išlikimui. Tačiau užuot išsiuntusi normalią technologinę ekspediciją žmonija vadovaujasi 2020 m. pranašyste, kurioje būtent ir aprašyta ši katastrofa. Pagal pranašystę pasaulį turi išgelbėti 4 žmonių komanda (2 vyrai ir 2 moterys).
Jai paskiriama vadovauti religinė keistuolė,  gulėjusi psichiatrinėje ligoninėje, jos protėviai buvę indėnai, šamanai, rašytojai (detalūs atrankos kriterijai surašyti pranašystėje) .
Už veiksmų planavimą atsakinga sėkminga religinga verslininkė,
Už veiksmų įgyvendinimą atsakingas sėkmingas kovų sportininkas, nepasižymintis ilgais apmąstymais
Ir kaip priedas išsiunčiamas mokslininkas, tikintis, kad su tokia misija pasaulis išblūdo, kad jis vienas yra sveiko proto ir tik jis išgelbės pasaulį.
Visas kūrinys rašomas kaip trijų keliautojų dienoraščiai.
Kūrinyje persipina ateitis, dabartis ir senovės istorijos elementai, per veiksmą ir radikaliai skirtingų žmonių santykius.

Pagrindinė mintis – jog viskas – praeitis, dabartis ateitis yra susiję. Ir kiekvienas turi savo vaidmenį. Kiekvieno privalumai duoti tam, kad darytų tai ką turi daryti, o trūkumai duoti tam, kad nešvaistytų laiko nesąmonėms.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...