Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Juk būna visko, - ir ką čia bepridursi. Televizija mano Dievas. Žiūriu reguliariai, kaip ir patarė daktaras, kasdien po 2 valandas ryte ir 3 valandas vakare prieš einant miegoti. Visą likusį laiką ji įjungta kaip fonas, ir veikia kažkaip klaikiai raminančiai. Pasak daktaro, televizijos, kaip ir vitamino C, niekada nebus per daug, nes perteklių organizmas pašalina pats, šiuo atveju kartu su blogom emocijom ir agresija. Bet aš dėl to nesijaudinu, nes gyvenu viena, tarp keturių sienų, iš kurių kiekviena turi vardą.
Kad ir kaip ten bebūtų, jokio pašalinio poveikio nejaučiu. Na, bent jau taip sako Nijolė (kairioji kambario siena). Nors neretai jaučiu didelį, nepasitenkinimą, kad televizija baisiai sukta - verčia tikėti netikėtu. Kaip po velniais šeši nuliai gali būti milijonas? Juk tai tik šešis kartus didesnis nulis, nei buvo prieš tai. Dėl to labai dažnai ginčijuosi su Aldona (dešiniąja). Bet pasak jos, televizija visagalė. Ir visažinė. Todėl neturėčiau abejoti. Turbūt iš tiesų taip.
Dievinu mados kanalus, nes tada mokausi kai kurių gudrybių. Jau moku iš vilnonių siūlų padaryti kailio efektą. Už tai esu labai gerbiama darbe, todėl svajoju ateityje įsidarbinti mados redaktore. Taip pat realybės šou, - tikra atgaiva sielai. Tiek daug pasimokyti galima. O aš savo siela labai rūpinuosi ir puoselėju. Na, tiesą pasakius, pradėjau visai neseniai. Šiaip man ji nelabai ir rūpėtų, bet kad Regina (priekinė siena) nenustoja man kartojusi, kad dėl per didelio tikėjimo televizija, mano siela visai susitraukė, tapo deformuota. Nesuprasdavau ką ji nori tuo pasakyti, bet prieš porą mėnesių, Dievas davė man ženklą: mačiau laidą apie įvairius silikoninius implantus. Neva jie reikalingi, turint kažkokius defektus. Todėl jau antra savaitė taupau naujajai procedūrai. Išbraukiau iš savo dienos raciono keletą brangiausių produktų: mėsą, pieno produktus. Taip patarė Adas, pagrindinė mano kambario siena, ir be to, vienintelė vyriškos giminės. O jo aš tikrai klausau. Bėda ta, kad nežinau kiek ta procedūra man atsieis, todėl dabar jau trečia diena laukiu laidos kartojimo. Viskas tik dėl grožio. Būsiu didis žmogus. Nes... turėsiu, na, nesvarbu, kad nenatūralią, bet nors silikoninę sielą.
Laukiam!
2005-07-16 16:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 11 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2005-07-22 17:53
Leilani
To: ir kiti
Veikiau atvirkščiai. Kūrinio kaltininkas pats pasiūlė sau pavadinimą.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-07-19 16:58
ir kiti
yra tokia grupė "silicone soul". house groja. čia ji įkvėpėja tokio pavadinimo?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-07-17 21:49
PhoBos
užuominų į stiprų tekstą yra, bet visgi kablių čia dar per mažai.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-07-16 18:47
Nedrugeliai
patiko.gal todėl kad televizoriaus metus nebuvau įsijungus.
O su tom sienom tai smagiai sugalvota:>
3
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-07-16 17:43
Janis Jans
Pritariu Reginai... televizija niekada nebuvo į gerą ir sielai, ir protui, bei vaizduotei...

O pats tekstukas irgi ne iš maloniųjų, nėra to gyvumo... o šiaip idėja, kurią supratau perskaitęs jį patiko... patiko ir buvo gaijla, kaip televizija žudo žmogų iš vidaus...

So, brake TVs and PCs..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą