Rašyk
Eilės (78154)
Fantastika (2308)
Esė (1557)
Proza (10915)
Vaikams (2716)
Slam (75)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







3
BERNIUKAS
Paklausiau brolio, ką jis mano apie fiktyvias lyties keitimo operacijas.
- Mano nuomonė subjektyvi, todėl ji, net man pačiam neįdomi. Kadangi darant tokias operacijas, amputuojami sveiki vyriški lyties organai vyrui, ir sveiki moteriški organai moteriai, tokiu atvėju laužomas Oiraiso įstatymas. Kicur šulchan aruch rašo, kad draudžiama kastruoti žmones ir gyvulius. Šis įstatymas liečia visą pasaulio visuomenę, visų tautų atstovus, vyrus ir moteris. O tas, kas tą draudimą laužo, nusipelno 39 diržo kirčių. Visuomenė, kuri legitimizuoja lyties operacijas, linkiu, kad VISI ŠALIES VYRAI IR MOTERYS PASIDARYTŲ PILNĄ LYTIES KEITIMO OPERACIJĄ. Po dešimties, ar daugiau metų tokia šalis susidurtų su didžiulėmis ekonominėmis ir socialinėmis problemomis. Galime sakyti, kad toks sociumas išnyktų.
Pastebiu įdomų absurdą, kad jei Ješeruno civilizacijos žmonės savo berniukams daro apipjaustymą, Helenai šaukia, kad tai kūno žalojimas. Nors tokios operacijos daromos jau tūkstančius metų, ir dėl to civilizacija klęsti. O jei helenas užsimano nusipjauti savo biologinės lyties organus, tada prašom, tai legitymu, tai nežalojimas, cha cha cha!
Grįžtu prie to, ko paklausei. Pasaulyje egzistuoja organizmų, kurie gali pakeisti lytį, jei to reikalauja aplinkybė, dėl rūšies išlikimo. Pavyzdžiui, tai gali padaryti Afrikos varlė, raudonoji nendriukė. Šitoks lyties pakitimas garantuoja rūšies išlikimą. O žmogaus noras pakeisti lytį, atvirkščiai, veda į rūšies išnykimą. Kaip žmogaus galvoje gali kilti toks noras, evoliuciškai tai paaiškinti sunku. Galimi du variantai, arba tokie žmonės serga, arba evoliucijos teorija susidūrė su jos neteisingumo faktu. Nes remiantis evoliucijos teorija, rūšis ir individas turi siekti išlikti, o čia matome, kad visa heleniška civilizacija legimitizuoja išnykimo praktiką.
O tiems, kas tiki evoliucijos religija, galiu pasakyti pokštą: „Jei beždionės yra žmonių giminaičiai, tai gal legimitizuokime santuoką tarp žmogaus ir beždžionių?  Jei nenori tuoktis, tai bent jau nelaikyk tokių sąntykių zoofilija. “ Cha ha ha...
Jei žmogus serga lyties disforsija, tai helenai to pagrindu keičia lyti. Jei asmuo serga rūšies disforsija, pavyzdžiui, jaučiasi žąsinu žmogaus kūne, tai gal jam taip pat nupjaukime visus anatominius žmogaus rūšies bruožus ir suformuokime psiaudo žąsiną. O jei tai padarysite, ar bus galima tokį žąsiną paskersti ir iškepti švenčių proga?
P. S. Mano draugas Vrublevskis mokykloje sukėlė sumaištį. Per didžiają pertrauką įsmuko į mergaičių tuoletą ir į unitazą imetė petardą. Paspruko iš įvykio vietos. Sprogimas suskaldė unitazą. Išsiliejo vanduo. Mergaitės klykė, bė prasmės, keldamos paniką. Vanduo liejosi į kuridorių. Keli mokiniai, eidami pro šalį paslydo. Mane, ir kitus mokyklos padaužas nuvedė pas direktorių. Jis bandė išsiaiškinti, kas padarė materialinė žalą. Visi vyresnių klasių mokiniai žinojo, kas yra nusikaltėlis, bet pedagogams neišdavė. Tik peržiūrėję vaizdo įrašus padarytus koriduriuje, direktorius itarė Vrublevkį. Grąsino pašalinimu iš mokyklos, o jis tylėjo.
- Pagaminsiu stipresnę bombą ir susprogdisnius mokyklą. – Po pamokų grąsino jis kitiems berniukams. – Reikia mokintis chemiją. Jau nuo pirmos klasės svajoju susprogdinti mokyklą...

FILOSOFĖ
Saliut Atai.
Aš tau sakau savo nuomonę, tu daryk kaip nori. Manau, kad kiekvienas turi savyje tiek moteriškos tiek vyriškos pusės, apsispręsti patartina pagal tą pusę, kuri dominuoja.
Tai aišku, kad istorija yra išmokstama, tam ir yra įvairūs šaltiniai. Mes tikim radiju, internetu, televizija, o patys to patikrinti negalim. Kai kurių islamo šalių gyventojai iki šiol nežino, kad žmonės buvo nuskrieję į kosmosą, o jei tai pasakytum, jie nepatikėtų.
Jei nepaisysi istorijos, rizikuoji pakartoti istorines klaidas. Bet istorija yra taip pat puiki manipuliavimo priemonė. Kiekviena valdžia pateikia savo istoriją, kiekvieną kart priversdama perrašinėti vadovėlius, išrenkant jai naudingus faktus.

BERNIUKAS
Tai kuo tikėti? Rusija sako, kad Krymas priklauso Rusijai. Ukraina sako, kad Ukrainai. Gaunasi, kad priklausomybė egzistuoja tik žmogaus sąmonėje, o empirinio pasaulio dimensijoje priklausomybės ir nepriklausomybės nėra. Tai yra prote. O protas kartais prieštarauja empiriniam pažinimui. Sutinku, kad vaikams reikalingas lytinis šveitimas, bet ne toks kaip „heleniškas lytinis švietimas“, nes tai - ne „švietimas“, o tvirkinimas. Mano pažįstamas pasakojo, kad pirmą kartą santykiavo su moteri būdamas 15 metų. Jis nėra geras draugas, stengiuosi laikytis atokiau. Jis pasakojo, kad pavasarį su klase iškeliavo į žygį su nakvyne. Tas vaikinas įžūlus, pasitikintis savimi, banditiškų elgesio manierų. Su klase keliavo jauna mokytoja iš kitos klasės. Vakare ta mokytoja nusevedė jaunuolį atokiau, ir „lytiškai švietė“... Girdėjau senolius kalbant, kad vaikų negalima palikti su lengvabūdžiais vyrais ir moterimis, kad neištvirkintų.
Mokykloje mūms vedė lytinio švietimo pamokas. Atsisakiau jose dalyvauti. Nes mano lytinio švietimo koncepcija skiriasi, nuo tos kurią bruka heleniška civilizacija.
- Maištinga ir nerami siela. – Kreipėsi į manė pedagogė. - nenori būti kaip visi.
- O kodėl visi nenori būti kaip aš?
- Tu privalai paklusti daugumai.
- Daugumai privalau paklusti, jei dauguma ruošiasi daryti gėrį ir tiesą, bet jei dauguma eina nusikalsti, privalau atsiskirti. Lytinė laisvė – blogis.
- O man atrodo ir kitiems, kad tai gerai, nes laisvė negali būti blogai.
- O žudymo, vagimo laisvė yra gerai.
- Tai blogai nes trugdo kitiems.
- Apsinuoginusi panelė trugdo vedusiai porai, nes vyras žiūrėdamas į jauną, apnuogintą kūna trugdo savo žmonai. Žmona pykstasi su vyru, o turėtų pyktis su tikra priežastimi, nekuklia kultūra.
- Tegul nežiūri į kitas moteris ir nesipyks.
- Tai, kad liberalizmas leidžia tai daryti. Nei viena moteris tokiame kultūriniame fone nėra saugi, nes visada atsiras gražesnių, jaunesnių, seksualesnių. Ištvirkusioje bendruomenėje moteris neapsaugota nuo konkurencijos, ji visada liks pralošusio pozicijoje.
- Aš patirties ir žinių turiu daugiau, nei tu. Todėl mano nuomonė svaresnė. Todėl nesiginčyk ir priimk laisvę.
- Jūsų nuomonė suformuota kai jūms buvo 16 metų, o gal dar anksčiau. Gaunasi, kad „fizinis Aš“ paseno, o „mentalinis Aš“ jaunas ir nebrandus, kaip ir manasis „Aš“. Mes lygūs, tik aš lankstus, o jūsų Aš jau sustabarėjęs.
- Nedrąskyk akių, už nederamą elgesį rašau neigiamą pažymį.
2017-03-26 11:20
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą