Rašyk
Eilės (78179)
Fantastika (2307)
Esė (1555)
Proza (10912)
Vaikams (2716)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







„Gyvenk šia diena“ - kažkada pasakė Karolis. Ir po velnių jis buvo teisus. Karolis Tiškevičius buvo visiškai teisus. Elementaru kaip 2 + 2, bet tai auksiniai, auksinio žmogaus žodžiai. Žodžiai, kurie leidžia pažvelgti realybei tiesiai į akis. Viskas kas yra aplink mus yra tik DABAR ir ČIA (ačiū Andriui Mamontovui;]) . „ Žmogus planuoja, o Dievas tik juokiasi“ - neseniai  mama pasakė. Aktuali tik ši akimirka. Nešvaistydami laiko, nuoširdžiai būkime su tais žmonėmis, su kuriais jaučiame malonumą būti, ir darykime tik tai kas malonu pačiam. Ir visiškai nesvarbu, kad jų dar nespėjome gerai pažinti, bet mes esame tik DABAR ir ČIA ir tik šiandien.
Kad būtumėme pilnavertėmis asmenybėmis, turime savyje ugdyti nuoširdumą. turime plačiai atverti savo širdies duris, o ne, kaip daro daugelis, palikti jas šiek tiek pravertas, tarsi sakant žmonėms, su jais bendraujant: „ Gali trumpai žvilgtelti, bet negali užeiti į vidų, kol aš neįsitikinsiu, kad noriu su tavim susipažinti geriau“. Labai daug žmonių šykšti nuoširdumo. Tarsi saugotų jį kokiai nors ypatingai progai. Jie mano, kad nuoširdumas yra per brangus, kad galėtum juo dalintis su kitais.
Nuoširdumas- tiesiausias kelias ir tiksliausias raktas sėkmei pasiekti ir sėkmei atrakinti. Atsiminkite tai, kai apie kažką svajosit ir kažko norėsit.
2012-05-26 13:47
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 4 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2012-05-30 22:42
sesė_mėta
Aha, atsiminsim, atsiminsim :). Jau tiek kartų girdėjom, kad tikrai atsiminsim
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą