Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 11 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Maiklas
Maiklas
autoriaus id: 54955
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2020-10-31 20:55
Rašykas nuo: 2020-10-18 22:28
Paliko komentarų: 1
Mėgstamiausiuose: 0
 
Oi, šita tema be abejo yra platesnė.

Mama pasakojo, kad tėvas pirmą kartą mane prilupo kai man buvo apie dvejus metukus.
Aš prisimenu, kai mama paliko mane trejų metukų į darželį važiuoti su tėvu, o tėvas man nepadėjo apsirengti. Ir dar grasino "paraginti".
Su tėvu grįžęs namo iš darželio apsisiusiodavau. Tėvas visada mane prilupdavo. Man apsišlapinti padėdavo ir dar kažkokia nematoma jėga.

2009 m. birželio mėnesį norėjau eiti į miestą patyrinėti vietoves, bet tėvas pasiliko atostogų. Jis vertė mane jį jam atsiskaitinėti ką nuveikiau per dieną. Aš pasakiau, kad yra knygų sąrašas.
Tėvas pradėjo tikrinti kiek puslapių perskaitau per dieną. Iš interneto ištraukė, kad 15m. paauglys privalo perskaityti ne mažiau kaip 100 puslapių per dieną. Jūs man parodykit arba dabar kas nors tiek skaito?!
Tėvas kviesdavo mamą. Prasidėjo linčo teismai, kad nespėju perskaityti 100 puslapių.
2009-08 mėn. nuvežė į prie jūros į Girulius 4 dienoms. Pirmą dieną pasakė: "mes einam prie jūros, o tu skaityk" Grįžęs tėvas parodė ir savo paranoją: pasakė, gal matei savo ateitį? Perskaičiau per 1 val. laiko apie 35 puslapius. Tėvas ėmė mane daužyti per galvą. Daužė taip stipriai, kad aptemo akyse.

2016-06/07 mėn. Tėvas penktadienį man jau migdantis liepė sutaisyti sifoną po virtuvės kriaukle. Tėvas tyčia laukė. Šeštadienį nieko nesakė. Sekmadienį atėjo į mano kambarį, daužė ir kartą stipriai trenkė į šonkaulius. Aš kitą savaitę nuėjau į polikliniką, o budinti gydytoja tarė - nesimaišyk po ranka. Gerai būtų jeigu tėvas aplenktų mano kambarį tada. Šonkaulius skaudėjo apie mėnesį laiko. O galbūt reikėjo kviesti policiją. Būtų nustatę šonkaulio sumušimo faktą. Bijojau būti išmestas iš namų. Aš neturėjau jokio turto nei darbo, studijuoju.

2017-10 mėn. tėvas apkaltino, kad sugadinau seną galvos plaukų skutimo mašinėlę, su kuria nusikirpau 2017-04 mėn. Nepaisant to, kad rugpjūtį tėvą mama kirpo su ta pačia mašinėle, tėvas kaltino kad nulaužiau du kabliukus. Pasakė važiuoti į Gariūnus sekmadienį.
Aš pakeltas nespėjau į vėlesnį autobusą. Grįžau namo, o tėvas eina ir sako: "autobusas šikančių nelaukia?
Priėjo, daužyti pradėjo labai stipriai. Daužė per galvą, kad vos išbėgau į laiptinę.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...