Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 18 (4)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Sardnaskela
Sardnaskela
autoriaus id: 36996
 
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2019-06-17 00:13
Rašykas nuo: 2009-02-17 20:46
Paliko komentarų: 51
Mėgstamiausiuose: 0
 
Kaip keista... padžioj susitikau merginą - lengvai prieinamą. sugalvojau pabūt jai ramstis ir taip gaut ko man reikia. Palaikiau - sunku buvo, kadangi jaučiau, kad ji - yra gero nemačiusi, bet žmogus, kuris stengiasi. Paviršutiniškai. Labai, bet kartais perdaug. Bet žinojau, kad ji neturi nieko. Nieko apart manęs. Tas turbūt ir apsunkino taip viską. Stengiausi užmerkti akis. akis kvailumui, paviršutiniškumui. bet mano patirtis neleido būti švelniam buvau labai griežtas, bet po truputį ji augo. brendo, atrado naujų dalykų apie kuriuos niekada nesusimąstė. Ir man tai patiko. LABAI. Maniau, kad išeis kažkas... kažkas rimtesnio... Bet vistiek buvau griežtas. Nežiūrint to buvau apdovanotas - vienintelia ir nepakartojama galimybę padaryti iš jos moterį. aš dar kažkada tai pasakiau juokais, net nenutuokdamas. Labai vertinau. Netgi atskleidžiau savo minčių, kurias sakiau tik savo draugui. O ji nuoširdžiai šito siekė. Bet aš vistiek stengiausi parodyti, kad yra pasaulis ir aplink, kad ji nesikoncentruotų į visą tai. o man emocijos vis augo ir augo.
Neleidau emocijoms pratrūkti ir t.t. ji stengėsi ir gaudavo - po truputį minkštėjau. Ir ką jūs manot? sutiko moterų viliotoją. Tokį pat kaip aš. tik tą, kuriam nieks nerūpi. Prireikė vos mėnesio, kad jin pamirštų pastangas ir visą kitą. Ir ji turėjo pretekstą "todėl, kad jis jai jau tada patiko". Pokalbiai darėsi vis paviršutiniškesni. Pastangos vis krito ir krito. Nenorėdamas padaryt taip, kad ji jaustųsi pikta ant viso pasaulio vyrų iškėliau sceną. Nujausdamas kas ir kaip ir žinodamas pasėkmes - aš tiesiog perstūmiau ją į mergišiaus rankas. Ir tada, kai jau pradėjom kalbėt apie viską po šito. Ir ji pasakė, aš mačiau iš tavo akių, kad tau rūpi, aš mačiau, kad tu esi užsiblokavęs, dėl savo nuoskaudų.
Aš išnarpliojau savo visas vingrybes, ir viską, kodėl sakiau, kad man vienodai ir pan.. Ir galutiniam variante priėjau išvados:
Moterys - yra pasiduodančios lengvom avantiūrom ir jų prioritetai keičiasi greitai. Ir vis dėl to nėra tokios jau jausmingos. Jeigu būtų tokios, nepasiduotų pirmam gražiau pašnekėjusiam į glėbį?

Vyrai - yra žmogus žinantis ko nori ir rimtai žiūrintis į gyvenimą taip, kad viską reikia išsikovoti? Ar tas, kuris gražiai šneka, pasinaudoja proga ir sekančia dieną sėdi jau su kita?

Kokia jūsų nuomonė?


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Kvailai gražus, gražiai protingas,
baisiai malonus, maloniai nuodėmingas.