Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




amigo
amigo
autoriaus id: 10555
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2007-04-12 13:55
Rašykas nuo: 2005-02-10 10:23
Paliko komentarų: 1
Mėgstamiausiuose: 3
 
Kazkaip pzdc man viskas einasi, jauciu isskrisiu as is univero. Noriu kuo greiciau viska baigti, nes nusibodo jau ta nesamone su diplm. as jau jo nebenoriu. varysiu i Norwegen zuvu industrijos lygi kelti. Ir kazkaip is vis as ne sioj planetoj esu, nusibodo viskas. Db galvoju reik uzsikalti ir varyti i Kuba, kol dede kastro nepasimire, nes ir ten nesamones prasides ir is vis as kazkokia neapdirbta politiskai socialiste linkusi i anarchizma. ir kam man visa tai, jeigu jokio satisfaktion nera.


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Save galeciau apibudinti vienu zodziu " svarstykles"

Knygos
Visos Remarko, mano megstamiausios, tik kas bus , kai perskaitysiu visas jo knygas, nezinau, tikriausiai reiks pradeti is naujo skaityti.Taipogi Kobo Abe; siaip tai galiu pasakyti dievinu Rusu ir vokieciu literatura ir apskritai klasika, nu tik Hemingvejus man ne prie sirdies.

Muzika
Nu cia tai sudetingiau: visa klasika, ypatingai Caikovski, Bach ir Vivaldi, be to Jazz, nu rusiskas taipogi, bet gera, mano manymu gera: is siuolaikiniu Mumi troll, liube ir akvarium, nu o is senesniu, tai Coi ir Visocki ypatingai jo daina" pismo", be to Dolskis, cia toks is retro Kauno laiku, lietuviska,tai gal foje ir biplan, rebelheart.Na o uzsienio tai Bryan Adams, Sting, queen , reamonn nu visas geras isgyventas rokas.Nu , tai gal ir viskas.

Filmai
Visos senos rusu ir prancuzu komedijos, jau nebeskaiciuoju kartu kiek maciau, bet dar tiek pat galeciau ziureti, " Gyvenimas yra grazus", " Pianistas"," Forestas Gampas", nu ir negaliu atsispirti istoriniams dokumentiniams filmams, psl.tai mano silpnybe:)

Teatras
ne labai daznai, bet kokybiskai