Rašyk
Eilės (78093)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 12 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter




Angellas
Angellas
autoriaus id: 10151
 
Kūrinių nėra...
Recenzijos
Recenzijų nėra...
Autorius įvykiuose nieko nepublikavo...
Rašytojų aprašymų nėra...
Faktai
Lankėsi: 2007-04-22 16:01
Rašykas nuo: 2005-01-26 14:58
Paliko komentarų: 1
Mėgstamiausiuose: 0
 
Po kojom siukszda sniegas. Baltas ir trapus kaip, atrodo ir mano gyvenimas. Dar vakar dziaugiausi, o siandien liudna. Na pasitaiko, kartais, nuotaika niuri. Einu gatva ir palangva traukiu "duma"... Stebiu pravaziuojancias masinas, pareivius. Nors jau gerokai po vidurnakcio kazkas dar vaiksto. Sustoju prie laiptines, baigiu rukyti ir mano demesi patrauke keistas padaras vis issokdamas is po masinos. Ilgas, it vovere, maza galva, na gal kiek ir i katina panasus, bet taj ne katinas. Tai - sermuonelis :) ... Laksto tamsoje, zaidzia su sniegu... Po minutes pasirodo ir kitas, toks pat padaras. Laksto po automobiliu aikstele, zaidzia su sniegu, berods gaudo kazka... ir dingsta is akiu, o as jau lipu laiptais namo.. rakinu duris... rengiuosi ir krentu i lova. Tyla. Ramybe. Tik tviskanti balta spalva dar pries akis. Sniegas. Ziemiska ramybe ir baltumas :)


Žinutės
Žinutes rašyti gali tik prisijungę vartotojai.
Žinučių nėra...
Ši dalis yra eksperimentinė, todėl čia matoma nedaug informacijos.

Matoma tik svetainės rėmėjams.. Plačiau...
Apie save
Apie save
Esu vyriškosios lyties skorpionas. Tiesa, kad kartais išeina netyčia kamnors įgelti, bet kuo stipresnis skausmas tuo didesnė laimė. Labai nemėgstu aprašinėti savęs, nes nemoku, o antra, nes pats savęs taip gerai nežinau. Gyvenimas tik prasideda, o su juo ir prasideda klaidos, bėdos ir vargai. Tiesiog esu žmogus ir tiek... :) Jei kas domins mano emailas Jūsų emailas :)

Kontaktai
E-mail: rmartyn@splius.lt

Knygos
"Krentantis skausmas" parašė M. R. ir "Šiukšlyno žmonės" parašė Edmundas Malūkas.

Muzika
Muzika patinka įvairi. Tai gali būti repas, metalika, soul ir kitokio stiliaus atstovu kūrinėliai. Kiekvienas autorius sutviska, kaip žvaigždė... tačiau kartais ir prigęsta... gerai, kad trumpam. :)

Filmai
Man patinka koviniai filmai, komedijos ir siaubo filmai. Tačiau vertinu labiau tokius kurie arčiau realybės, nors kartais ir patinka pažiurėti kokius žvaigždžių karus :)...

Teatras
"Baltoji rožė", "Aštuonios mylinčios moterys" ir daug kitų gražių vaidinimų, kurių neprisimenu... :)