Rašyk
Eilės (78170)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 31 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Ant kairiosios rankos nykščio ji augina ištatuiruotą driežą. Vadina jį Jėzum, mat ši rūšis geba judėti vandens paviršiumi.
Rūko ji tik mėtines cigaretes, sako, jog kaskart traukdama dūmą įsivaizduoja esanti bažnyčioje, mat žolės kvapas primena smilkomą kadagį.
Vakarais mėgaujasi vynu. Retkarčiais prasiduria pirštą ir sukioją jį virš taurės. Vien nuo minties, jog jos kraujas susimaišys su Jėzaus, kūną nupila jaudinantis šiurpas.
Susitikinėja su dviem vyrais. Yra linkusi manyti, jog Adomas buvo Ievos sūnus, juk negalėjo atsirasti iš absoliutaus nieko.
Pastovaus darbo ji neturi, karts nuo karto ištuština aukų dėžutes aplinkinių rajonų bažnyčiose. Raktus, atsitiktinumo dėka, rado klebono stalčiuje, kai ieškojo smulkiųjų Moters žurnalui ir pakeliui cigarečių. Atsitiktinumą ji įvardija, kaip Dievo apvaizdą...
Dievina jūrą. Kaskart atvykusi į uostamiestį išsinuomoja valtelę ir plaukia žvejoti. Dar nebuvo tokio karto, kad į krantą grįžtų su laimikiu... Pasiteiravus kodėl pagautas žuvis vėl paleidžia į vandenį, tik nudelbia akis ir vos girdimai paaiškina, jog šventai tikinti atskiru pasauliu. Matyt, galvoja, jog žuvys taip pat yra žmonės...
Ir mirti ji nesiruošia. Kitais metai, kai sueis keturiasdešimt, ji užsišaldys. Viskas sutarta su vienos nedidelės krautuvėlės mėsininku, jis sakė, jog už prieinamą mokestį užleis vieną iš trijų šaldiklių.

2006 03 28
2006-03-28 16:03
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 15 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-28 23:53
švelni mo
Mėtinės cigaretės, kvepiančios žole ar kadagiais? Įdomu :))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-28 22:58
paNeDeiKa
pavadinimą bent jau reikėjo išrutulioti.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Blogas komentaras Rodyti?
2006-03-28 22:58
paNeDeiKa
pavadinimas ne prie ko. ..

labai nelaukta ir netinkama pabaiga. ..tai tarsi įžanga į reikšmingesnius įvykius, o baigiasi taip neskoningai į dėstymą pasižiūrėjus. ..
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas (1)
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą