Rašyk
Eilės (78168)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2715)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (371)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 16 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jums labai pasisekė: pirkdami šią kelionę (nereikėjo net vargintis kur nors siuntinėjant kamštelius nuo Vichy mineralinio vandens) jūs laimėjote tris nemokamas grožio SPA procedūras Minoan Lines graikų keltuose. Taupydami jūsų brangų laiką, papasakosime, kaip vyksta pirmoji procedūra mūsų laive “Europa palace”. (Beje, dovanų dar gaunate 200 lt, nes tai yra priemoka kajutėse, kurių nepanaudosite dalyvaudamas mūsų grožio ir sveikatingumo programoje.)
Pirmiausiai apšilimas. Ištraukite visus savo lagaminus iš autobuso, sustojusio prie Minoan line krantinės ir atsirinkite daiktus, kurių jums reikės šiai kelionei. Jūs atsirinkote daiktus dar viešbutyje ir susikrovėte juos į atskirą rankinę? Puiku, šį pratimą galite praleisti.
Pratimas raumenims stiprinti laivo denyje: iš didelės stirtos plastmasinių kėdžių atsirinkite švariausias. Jums jų reikės kitiems pratimams. Miklumo pratimas: saugokite kėdes nuo kleptomaniškai nusiteikusių kaimynų. Galite iškolioti juos viena iš jums žinomų kalbų. Tai šiek tiek nuima įtampą.
Terminės procedūros: galite pasirinkit saulės vonias atvirame denyje, arba šilumos procedūras pusiau dengtame denyje.
Po šių procedūrų patariame atsigaivinti duše kaimynų kajutėje. Jūsų pasirinktoje kajutėje gyvena trys vyrai ir viena moteris, todėl patariame duše labai ilgai neužtrukti.
Ištvermės lavinimas: nueikite į interneto kavinę ir nusipirkite pusvalandį. Šalia pasistatykite (šalto) vyno butelį. Rašykite. Greitas teksto rinkimas pramankštins jūsų apstingusius pirštų sąnarius. Mūsų interneto kaina (3 eurai – pusvalandis) paskatins jus atlikinėti šį pratimą dar sparčiau.
Saulei nusileidus atsipalaiduokite su taure (arba buteliu be taurės) Retsinos vyno. Retsina – tradicinis graikų vynas iš kažkokių vynuogių su pušų sakų ekstraktu ir t. t. ir bla bla bla (reklaminė pauzė kurios metu šmėkšteli balto vyno taurė, baltos vynuogės ir balta moters plėvesuojanti suknelė mėlynos jūros fone.) Nesvarbu, kad jūsų kaimynai sako, jog šis  vynas atsiduoda pelėsiais. Prie Retsinos skonio reikia priprasti.
~ 23 valanda. Atėjo laikas svarbiausiai procedūrai – druskos vonioms. Druskingas oras labai sveika jūsų odai, kvėpavimo takams, mažina alergijos simptomus ir t. t. Procedūros trukmė – 8 valandos.  Geriausiai visos mineralinės medžiagos pasisavinamos miegant atvirame denyje. Taip, mes žinome, kad jūs labai pakantūs kitataučiams, kitatikiams ir kitaspalviams, tačiau jeigu miegosite ant aero kėdžių uždarame denyje kartu su turkų šeimomis, poveikio nebus jokio.
Tiesa, pamiršome paminėti, kad geriausiai visos mineralinės medžiagos įsisavinamos esant tam tikram santykiniam oro drėgnumui. Todėl nenustebkite, kad būsimos procedūros vietos gali būti šiek tiek drėgnos. Tikimės, jūs pasiėmėte neperšlampančius miegmaišius.
Jums siūlomos kelios galimos nakvynės vietos: mediniai riesti suolai prie baseino – mėgstantiems maksimalią drėgmės koncentraciją ir atvirą žvaigždėtą dangų. Kelios vietos denyje po stogu skirtos tiems, kurie mėgsta gerą šoninį vėdinimą. Nebijokite šalia vaikštančių šunų. Taip būsite pasijausite arčiau gamtos ir tai jus sustiprins. Vis tiek negalite nugalėti šunofobijos? Atsitverkite miegojimo vietą plastmasinėmis kėdėmis. 5 valandą ryto šuva pralaužė kėdžių užtvarą ir suėdė jūsų sausainius? Negi jums gaila poros sausainių mažiesiems draugams?
Taip pat galime pasiūlyti kelias puikias vietas su pažeminiu vėdinimu. Tiesa, nerekomenduojame jų tiems, kurie turi problemų su gerklės ligomis.
Dar yra kelios vietos tiems, kurie nemėgsta intensyvaus vėdinimo ir miegoti be pagalvės. Šio jaukaus kampelio grindys eina žemyn, todėl jausitės, lyg miegotumėte lovoje su paaukštinimu galvai. Tiesa, šios miegojimo vietos specialiai įrengtos tiesiai ant geležinių denio grindų, tai sudėtinė šios procedūros dalis. Tinka? Įsitaisykite patogiai. Atsipalaiduokite. Jei 2 valandą nakties pabudote sušalęs, vadinasi, bloga jūsų organizmo termoreguliacija. Ji nesutvarkoma per kelias valandas, tam reikia daugiau mūsų procedūrų, todėl nesikankinkite ir apsirenkite vilnonį megztinį. Jei dar po poros valandų pajutote, kad jūsų veido oda nebetoleruoja drėgmės ir vėjo, vadinasi, jūsų organizmas jau pasisavino pakankamai druskų. Pasistenkite susiriesti į kamuoliuką ir pakišti galvą po miegmaišiu.
Nepalikite mobilaus telefono miegmaišio išorėje. Firma neatsako už be priežiūros paliktus daiktus.
Jogos pusvalandis. Medituokite žiūrėdami į virš Graikijos krantų tekančią saulę. (Arba Albanijos, priklausomai nuo metų laiko arba valandos, kada pabusite.) Jeigu neturite valios tokiu ankstyvu metu išlįsti iš sušildyto miegmaišio – neverskite savęs to daryti. Viskas pasiekiama palaipsniui.
Jei po 8 miego valandų jums skauda šonus, bet neskauda užpakalio, pasikonsultuokite su dietologu. Tikriausiai nevienodai pasiskirstęs poodinis riebalų sluoksnis. Pirma procedūra baigta. Laukiame jūsų po savaitės.
2005-09-25 20:29
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 9 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2005-09-28 19:00
Gegutė
Nereikia gerti šalto vyno, tai ir naktį nebus šalta. Tiesa, o kur esė?
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-09-27 19:22
Tomas Marcinkevičius
Rasyk kelioniu agenturai.

Gatvinis humoras.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-09-25 22:14
Prozerpina
patiko. nors kai kur tos ironijos gal kiek ir padauginta.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2005-09-25 21:38
rimšė
:)
na, kokia universali ta esė: geresnė už humoreską:)
ironiška.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą