Rašyk
Eilės (78154)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 20 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Laba diena liaudžiai, o gal ir nelaba. Bet jūs dabar skaitote „traktatą apie mediciną, inžinieriją ir dar ši bei tą“ - tas faktas. Jeigu jau užmetėte akį į pavadinimą, gal ir į tekstą užmeskite?
Jei jau pradėjome kalbą apie faktus.
Faktas, kad jūs esate iškrypėlis. Na, gal ne faktas, bet pavadinkim taip. Nebent gyvenate urve, nematydami šviesos ir neturėdami susisiekimo su aplinkiniu pasauliu - bet jei jau skaitote šį traktatą, taip nėra.
Taigi, apie mediciną, inžineriją bei iškrypėlius (turbūt pastarieji ir yra „šio bei to“ dalis).
Rašant šį traktatą ir besidairant pro langą į mašinų leidžiamas išmetamąsias dujas apima liūdesys.
Medicina, transportas, dar aibė dalykų - didieji pasaulio protai nesuvokia, jog eina prieš gamtą ir prieš Dievą.
Kas dėl medicinos - įsivaizduojate, kaip tai prieštarauja gamtai? Dievas davė gyvybę, Dievas ir atima, bet kažkodėl išpuikę, nuo gero gyvenimo besineriantys iš kailio žmogeliai nusprendė, kad jie turi teisę spręsti, kam gyventi kam mirti!!!
Įsivaizduokite, kas nutiktų, jei visi būtų medikai. Būtų globalus žmonijos perteklius, momentaliai pristigtų išteklių išgyvenimui! Tie medikai neįsivaizduoja, jog dar tik pagreitina žmonijos išmirimą. Dievas baudžia už pagundas išgelbėti kažkam gyvybę... nes kiek Dievas davė, tiek žmogus ir gyvens.
Dėl inžinerijos. Kas per čiūdikai sumąstė konstruot kažkokius plieninius motorus, apsimesdami dievais? Žmogui duotos kojos, taip jau buvo nuo biblinių laikų, nuo evoliucijos! Kas būtų, jei visi pradėtų skraidyti tais plieniniais baisūnais?
Bet šiaip nei pačių medikų, nei inžinerių kaltinti nereikia. Jie pasidavė pagundai - juk dabar taip garsiai skelbiama - MEDICINA NORMALU IR GERAI! TECHNOLOGIJOS NORMALU IR GERAI! kaip avių banda kartoja, užsimerkę prieš tai, ką Dievas sako.
Argi augalas kaltas, kad sėkla bloga pasėta?
Suprantu aš juos - inžinerius, chirurgus, elektrikus, visus tuos, kurie eina prieš gamtą. Suprantu, kaip dvasios ligonius. Ir galų gale, jeigu jiems taip to reikia - tegu sėdi sau ir žaidžia su elektra, ir bando gelbėti žmonių gyvybes - bet bent tegu sėdi tyliai ir nesidemonstruoja, neskelbia savo nuodėmingų minčių visam pasauliui!
Jeigu dabar skaitote šį sakinį, labai jums dėkui. Manau, supratote. O toliau patys mąstykite, ar esate nusidėjelis
2021-02-11 13:05
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 2 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2021-02-11 22:35
gogo
piktžodžiauji nuobodžiai
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą