Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 7 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Yra vienas socialinis reiškinys, kurio nesuprantu, bet kuris kelią nuostabą ir ironišką juoką. Jau klausiau, bet niekas neatsakė. Gal tarp jūsų yra išmintingų žmonių, gilių socialogų kurie sugebės paaiškinti šią socialinė prieštarą? Jus pažystate Europos visuomenę, iš esmės ji pasyviai antisemitinė, o iš kitos pusės ši visuomenė dieviną semitą? Kaip tai paaiškinti? Kodėl toks dvilypis sąntykis tam pačiam objektui? Dabar nekalbu ir neklausiu apie pačios Europietiškos ideologijos egzistavimą. Dabar juokiuosi tik iš pačio apsurdo, kuris egzistuoja jau kelis tūkstančius metų. Niegaliu suprasti žmogaus, kuris savo sieloje talpina meilę ir neapykantą, norą sunaikinti ir sudievinimą, susižavėjimą ir pasišlykštėjimą kitam žmogui. Gal yra tarp jūsų žmogus, galintis giliai mąstyti, kuris mokėtų objektyviai išanalizuotų šią socialinę realybę? Kodėl ji susikūrė ir kodėl ji egzistuoja? Kuo labiau dievinamas semitas, tuo labiau neapkenčiami kiti semitai. Nemanau, kad tarp šių dalykų yra priežastiniai ryšiai. Nes net jei visa šalis atsisako dievintį semitą, kaip tai buvo Sovietų Sąjungoje, vis tiek neapykanta neprapuolė. Dabar net nesidomiu, kodėl egzistuoja ši neapykanta? Mane domina tik egzistuojantis socialinis apsurdas. Nejau visuomenė nemato šios prieštaros egzistuojančios kolektyvinėje ir asmens sąmonėje?
2018-02-07 18:36
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 5 Kas ir kaip?
 
Blogas komentaras Rodyti?
2018-02-08 14:54
twentyFour
jus nepastebėjot, kad visi  -izmai, tai neapykantos kalvės
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2018-02-08 12:35
aurimodalia
šizofrenija nepagydoma, daugialypė, visuomeniškai individuali, neaprėpiama kaip kelias nuo vienaląsčio iki smegenų, neapčiuopiama lyg antras įkvėpimas kvepalų šmėklos laiptinėje. žodžių kratiniais kavą su mirtimi nepasisaldinsi. visi akli viską mato. viskas yra niekas. yra. amen.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2018-02-07 23:29
Nuar
Šita teorema nereikalauja įrodinėjimo, todėl klausimai tipo kodėl čia yra ne vietoje. Per tuos kelis tūkstantmečius visuomenė nesugebėjo pasikeisti taip, kad šis reiškinys išnyktų arba transformuotųsi.
Įvertinkite komentarą:
Geras (1) Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą