Rašyk
Eilės (78096)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 9 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Jis ir ji. Bučiavosi. Ant tilto. Jis glostė jos plaukus ir neatitolo nuo lūpų, tarytum ji ištirps tą pačią akimirką, kai tarp jų atsiras nors milimetro tarpas. Ji tyliai šnopavo. Apačioje tekėjo kažkokia upė. Labai užteršta ir smirdanti, o be to, baigianti užakti - tiesa, jau reikėtų baigti apie tą upę - romantiką sugadins. Taigi, jie laižėsi ant tilto. Jis glamonėjo jos liemenį, jis juto jos sportiškas šlaunis. Partizaniškai jis įsigudrino atsegti jos palto sagą ir įkišti ten pusę rankos, tai yra du ištiestus pirštus ir vieną sulenktą. Būtent su tuo ilguoju sulenktuoju jis it naras ne-gilumininkas paniro į kažkokios palaidinukės pridengtą jos bambos duobutę. Ji net atsilošė iš malonumo ir kažkodėl, pati to nesuprasdama maloniai išlemeno - „Ne“. Ji neturėjo minties, kad jis sustotų, ji tiesiog kažkodėl nepanoro pasirodyti visiška šliundra - o taigi, pasirodyti teisingai - tad neišlemeno „Taip“. Galėjo išlementi „Nežinau“, bet piršto panirusio į bambą kontekste, toks teiginys galėjo atrodyti pernelyg mįslingai. Taigi, ji išlemeno „Ne“ - visai nenorėdama, kad jis sustotų.

O jis sustojo, atsitraukė nuo jos ir suprato, kad ji jam visai nepatinka. Iš tiesų. Juk jis - aštuoniolikmetis pirmakursis studentas, važiuojantis į Vilnių, į studijas, ėjo į autobusą 5 valandą ryto, ėjo per tiltą ir sutiko ją, keturasdešimtmetę šlavėją, valiusią tiltą nuo rudeninių lapų. Ir jie susipažino. Tiesa, pažintis buvo trumpa. O dabar jis dargi suvokė, kad moterys jam visai netgi ir nepatinka. Jam patinka vyrai.

Gracingu rankos gestu jis išsišaukė taksi - vienintelį tame miestelyje buvusį - įlipo vidun ir efektingai ištiesė taksistui visus tėvų įduotus pinigus: už bendrabutį, maistą, vilniečio kortelę ir t. t.

- Į Ruklą, - tarė jis.
2017-11-06 16:39
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-11-08 16:03
tictac_it
:) viešbutinis muilo gabaliukas ... kvepia kažkuo :))
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2017-11-07 00:12
Nuar
Scena ant tilto tarytum iš seno prancūziško ar itališko filmo, kuriame smirdanti aplinka buvo kaip herojaus egzistavimo šaunumo ir tragizmo ženklas. Tragizmo čia nėra, erotinė scena, kaip satyra su neištartu "eik tu šikt", gana įtikinama. Taksi vietoje, bet Rūkla tėra tik pabaigos žodis, neleidžiantis tekstui tapti visiškai banaliu. Na nebent, vaikinas užsirašė į savanorius, vietoje mokslo.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą