Rašyk
Eilės (78095)
Fantastika (2304)
Esė (1552)
Proza (10908)
Vaikams (2712)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (369)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 24 (2)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Nieko iš jos daugiau nereikia tik dulkintis. Ji atėjo tą vakarą, nes norėjo pamatyti intymaus jo, o namai juk turėtų daugiau išduoti apie žmogų.

Nesenai, vos pamačiusi jį skaitant jos mėgstamiausią knygą, ji negalėjo atsistebėti. Buvo jį mačiusi iš ankščiau, jo pasirinkimai visada spontaniški, bet dauguma pasirinktųjų papuolė į jos gerbtinų sąrašą. Nedvejojusi priėjo ir pradėjo pokalbį. Kai pasipylė žodžiai jo, argumentai, nuomonė, palyginimai... Jo pati kalbos maniera ir žodynas. Negalėjo nieko padaryti, liko tik žavėtis. Žinojo, kad turi su juo susipažinti. Jis jai atrodė paslaptingas, niekada nebuvo sutikusi tokio intriguojančio žmogaus.

Akimis ji ieškojo panašumų su juo, lyg jie čia lemtimi suvesti. Knygos aplink tik patvirtina, kad jis daug skaitantis. Visas būstas tamsus, gremėzdiškas. Aplink dulkės, keli neišplauti indai kriauklėje, nudrėbti drabužiai prie lovos ir tuščias šaldytuvas jai bylojo, kad čia trūksta moteriškojo prisilietimo. Kaip tik. Ant stalo nešvarus puodelis, krūva rašiklių, kompiuteris, stalinė lempa ir daug prirašytų sąsiuvinių, o dar daugiau po pačiu stalu. Rašytojas, kaip romantiška.

Jauskis kaip namie. Pasiteiravo arbatos, ji sutiko. Girdi kaip verda vanduo, tuo metu ji apžiūrinėjo jo biblioteką. Daug klasikos, bet taip pat daug įvairaus žanro kūrinių. Jis atnešė garuojantį puodelį ir atsisėdo žiūrėdamas į ją. Pajautusi jo žvilgsnį ji nuraudo, atsisėdo, pasiėmė puodelį, pasistengė užmegzti pokalbį apie jo įvairią biblioteką. Viskas vyko sklandžiai. Jis pradėjo uoliau domėtis ja, ko dar nebuvo. Paklausė jos nuomonės apie knygas, apie mokslus, apie santykius su šeima, draugais. Klausėsi labai įdėmiai, akių nuo jos nenuleido.

Jis atsiduso. Ji pasiteiravo to paties apie jį.

Ką jai pasakyti? Taip mano nuomonė labai panaši į tavo, ne nemanau, kad Šekspyras buvo gėjus. Taip, Tolstojus puikus. Studijuoji filologiją? Nuostabu. Nesutari su šeima, o draugų iš mokyklos neliko, bet dabartiniai labai nuostabūs ir jūs turite tiek daug bendro! Neįtikėtina. Taip kada nors aš irgi norėsiu susikurti šeimą ir turėti vaikų. Mėgstu keliauti, nors tai darau retai. O kiekvieną šeštadienį aš susitinku su savo draugais ir mes išlenkiame po bokalą.

Tu kartais jautiesi, lyg nepritampi? Jautiesi vieniša? Aš taip pat nuo vaikystės esu vienišius kuris liko nesuprastas, kol visi vaikai kieme žaisdavo aš graužiau knygas. Tikriausiai nieko nemylėjau, nes neradau, bet aš jaučiu, kad gal tu būsi ta, kuri tikrąjį mane pažins. Ak tavo tokios gražios akys, rudi plaukai, unikalumas ir meilė knygoms taip žavi mane. Ačiū už pokalbį, kad atsivėrei, bet manau jau turėtum eiti.

Nevilties kupinas žvilgsnis. Ji žinojo, kad ji jam patiko, bet dabar jis ją nori išprašyti. Ji jautė jam familiarumą, jis jai atsivėrė, nusprendė, kad viskas taip negali baigtis. Jai stovint prie laukųjų durų atsisveikinant jis jai padovanojo bučinį į kaktą. Kelias akimirkas ji žiūrėjo į jį, jo lūpas, akis. Sukaupusi drąsos jį karštai pabučiavo ir sulaukė atsako. Tai buvo karštas bučinys trukęs ilgiau kaip minutę. Atsitraukęs jis pasiūlė pasilikti. Ji to ir laukė, jiems to reikėjo.

Daugiau nieko netarus jie nuėjo į miegamąjį. Jis ją aistringai bučiavo. Ji atsitraukė ir pradėjo atsisagstyti savo marškinius, jis nusimovė savo kojines ir atlaisvino diržą ir nusimovė marškinėlius. Tada atsistojo ir paėmęs už rankos paragino ją padaryti tą patį. Jis nusegė jos liemenėlę ir apnuogino krūtis, priėjo prie kelnių sagties, be vargo atsegė, bet teko padirbėti ties jų nusmaukimu, nes tai buvo aptempti džinsai. Vos tik ji stovėjo vien su apatinėmis kelnaitėmis. Jis ją paguldė ant lovos.

Jau nebegalėjo tverti, jo sustangrėjusi lytis jau skverbėsi pro kelnių audinį. Ji gulėjo ten, ant lovos smarkiai alsuojanti ir nenutraukdama nuo jo akių. Jis nusimovė savo kelnes ir apatinius kiek galėdamas greičiau, užsimovė sargį, prisėdo prie jos ir numovė kelnaites, ji buvo tokia slidi, tai taip seksualu, pažvelgė į ją ir ar ji duoda sutikimą. Ji linktelėjo. Lėtai jis prislinko tarp jos kojų, stangrus penis pamažu trynėsi į jos klitorių, ji ranka suėmė jį ir padėjo jam įsmukti į jos stangrią, slidžią makštį.

Lėtai įsmukus tik galvutei, ji išleido duslų garsą. Pamažu jis vis skverbėsi į ją gilyn, pirmyn atgal. Bučiavo ir glamonėjo krūtis, čiulpė spenelius. Greitino tempą, ji apsižergusi jį skatino vis gilyn. Jis jautė jos kūno karštį, vis dulkino greičiau pirmyn, atgal. Atsakydama į kiekvieną durį ji kilnojo klubus. Lovos stakta nuo siūbavimosi trankėsi į sieną, kas jį užvedė išdulkinti ją stipriau. Ji suaimanavo, jis jautė kaip pamažu jos makštis stangrėja ir kaupiasi orgazmas, ji tuoj peržengs ribą. Kiek galėdamas ilgiau stengėsi pratęsti jos pasitenkinimą ir taip baigė pats, susmuko ant jo krūtų.
2017-08-12 00:07
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-08-12 23:15
loIoIoI
rugiuose prie bedugnės
kruša išvartė palmes
liko nuolaužų krūva
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą