Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 13 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







Noriu meilės. Nuoširdžiai - noriu tavęs.

Lyg ir žinau, kad egzistuoji tu, bet nesu tikras - juk tavęs vis nerandu. Būna kartais neramu. Bet ar galėčiau nors kart priglust prie tavų plaukų? O gal ir tu norėtum užmigti glėbyje mano rankų?

Žinai, man gėda, kad aš kaip vyras ir taip jaučiu. Jautrus, pasimetęs, emocionalus. Kitą vertus aš taip jaučiu nors ir vyras esu. Kodėl man slėptis? Pasislėpęs nelaimingas aš esu. Pašauk mane, nes niekaip nerandu. Kas būsi tu? Kas būsiu aš, kai būsime kartu?

M. N.
2017-07-12 23:30
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Blogas komentaras Rodyti?
2017-07-14 08:18
Poetas Naktyje
Gana tiesmukiškai interpretuota. Turbūt visi kažkada tapsime tėvais. Klausimas nukreiptas savijautai - kuri bus jaučiama kai žmogus vėl bus pilnas. Turbūt būtų neracionalu galvoti, kad žmogus bus lygiai toks pat, būdamas "pus tuščias" ir "pilnas".

Sutikčiau, kad gana paviršutiniškai aprašytas meilės šauksmas. Kita vertus kūrinys nebuvo skirtas "giliai meilei". Jei žmogus esą "pus tuščias" turbūt jaučiasi kaip dykumoje per sausrą - ieško vandens, kad galėtu bent atsigerti, o jau tada turbūt pradės galvoti kas bus toliau. Ir sakydamas atsigerti turiu omenyje ne tik seksą.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2017-07-13 18:02
Nuar
Koks kvailas klausimas: kas būsite, kai būsite kartu? Jei labai pasistengsite, mama ir tėčiu. Visais atvejais tokia tik "glaustymųsi" pagrįsta meilė baigiasi gimus vaikui, draugams pakvietus į alubarį, jai netikėtai pasidažius, užsidėjus trumpą sijoną ir kažkur išėjus. Pirmos eilutės antras sakinys pasako viską apie aprašomą jausmą - noriu sekso. 
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Blogas komentaras Rodyti?
2017-07-13 09:21
RenapoezijaPlaštakė
Šaukiu.
Įvertinkite komentarą:
Geras Blogas
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą