Rašyk
Eilės (78158)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 3 (1)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







17
BERNIUKAS
Tu tikrai moteriška ir išmintinga. O kas nustatė, kad pedofilija draudžiama? Kokiu pagrindu? Mergaitės ir berniukai nuo 13 metų pradeda lytiškai tenkintis, koks skirtumas su kuo? Jei 17 metų mergaitė pasimyli su 17 metų berniuku viskas ore, jei su 20 metų jaunuoliu, tai jau pedofilija? Jei leidi mylėtis, tai koks skirtumas su kuo? Ir kodėl tau zoofilija nepatinka? Kuo ji blogesnė už homoseksualizmą? Tipo nemoralu?
Protingi žmonės sako sako: „pas žmogų yra vienas mažas organas, jei jį maitinsi, tada jis badaus, jei marinsi badu, tada jis bus sotus“. Moraliniai deviantai maitina vieną organą ir alksta, o jei pasakai jiems pastabą, tada vaikiškai atsako: tu pavydi.
- Sotus alkanam nepavydi. – Atsakau su pašaipa. Vienas draugas reklamavo anonizmą.
- Šiais laikais smaukyti normalu. Nėra nei vieno paauglio, kuris to nedaro. – Teigė jis.
- Vienas tikrai yra, tai aš. Gal ir daugiau yra, bet šiais laikais neprisipažins, nes būti skaisčiam daugeliui paauglių gėda.
- Nemeluok, tu tikrai smaukai.
- Ne.
- Tada tu kažkoks iškrypėlis. Juk mokslininkai įrodė, kad tai sveika. Gal tu sergi kuom nors?
- Na va, tu anonizuojiesi, o sergu aš?
- Visi taip daro. Tik tu kažkoks keistas.
- Netikiu, kad visi taip daro. Tik moraliniai deviantai, o kuklūs žmonės tyli, jie nekalba, nes jei mergaitė prisipažins, kad dar su niekuo negulėjo, tada tokie kaip tu iš jos šaipysitės. Mačiau, kaip vienam jaunuliui padarei pastabą, po to kai sužinojai, kad jis dar neturėjo lytinių santykių. Tu pasakei: gėda sulaukus 19 metų neturėti lytinių sąntykių. – Po šios diskusijos pasijutau išmuštas iš vėžių. Nes dauguma moksleivių palaikė jo, o ne mano poziciją. Sukeltas neapibrėžtumas demoralizavo mane, bet tai supratau vėliau. Prireikė daug laiko, apmąstymų, stebėjimų, klaidų, kol supratau, kad aš teisus.
- Vyriškas anonizmas - nepateisinamas sėklos švaistymas. Žmogus ne dėl to sukurtas, kad tampytų savo organą. – Pasakė kitas draugas. – Gali prasidėti naktinės poliucijos, kad jų išvengtum, nežiūrėk nekuklių filmų, reklamų, nuotraukų, paveikslų, skulptūrų, neskaityk nekuklių tekstų, nesiklausyk nekuklių anekdotų. Tada sąmonė bus švari, jausies lengvai, nedirgins nekuklios mintys. Moteriška masturbacija taip pat amorali. Geriau sukurk šeimą, ji ideali sistema, kur galima harmonija tarp moralinių normų ir kūno poreikių.
Vienas baleto šokėjas, iš muzikinio teatro, pareiškė: netikiu, kad yra Dievas, nes jis draudžia homoseksualizmą ir riboja lytinę laisvę. Iš to suprantu, kad jo pasaulėžiūrą valdo gyvuliškas inkstinktas, o tikras ŽMOGUS daro atvirkščiai, jo pasaulėžiūra valdo gyvulišką inkstintą.
Keletą dienų mąsčiau dėl moteriškumo ir vyriškumo apibrėžimo. Klausinėjau žmonių ir pastebėjau, kad tikri vyrai ir moterys apie tai nesusimąsto, tingi mąstyti, ir nežino. Kalba paistalus, net keista, kad jei suaugę iš esmės gyvena nesąmoningą gyvenimą. Pasidalinsiu apmąstymo rezultatais.
Aš neabejoju, kad objektyviai yra moterys, vyrai ir tarpinė situacija. Kas yra vyras ir moteris, remiantis empiriniu pažinimu ir racionaliu protu aišku kaip diena. Žmogus su vidiniais ir išoriniais moteriškos lyties organizmo atributais yra moteris. Žmogus su vidiniais ir išoriniais vyriškos lyties organizmo atributais yra vyras. Paprasta ir genialu. Tarpinę situaciją pasistengsiu aprašyti vėliau. Noriu įsigilinti į medicininę literatūrą, o tam reikia laiko ir kantrybės.
P. S. Dar norėčiau pakomentuoti moralės daugiakultūriškumo problemą. Tu sakei, Egipte leidžiama nekrofilija. Tai amoralu, bet mirties bausmės už tai nėra. Net jei Vytautas permiegotų su mirusia Kęstučio žmona, už tokį moralinį nusikaltimą mirties bausmės nėra. Net jei santykiautų su mirusia kumele, tai ne zoofilija, o nekrofilija ir mirties bausmės nėra.
Kayro situacija, jei vyras išprievartautų vedusią moterį, jam mirties bausmė. O jei laisvą moterį, tada priverčiama prievartautoją vesti auką, jei moteris to nori, be teisės išsiskirti, sąžininga.
Kinijoje moteris renkasi partnerį. Normalu, nes psichologai teigia, kad būtent moteris, o ne vyras renkasi su kuo draugauti. O sukurti sąntuoka yra trys būdai; po lytinio akto tampama vyru ir žmona, tai vienas iš šeimos sukūrimo būdų, kuriuo naudojasi visa helenistiška kultūra. Dažnai moteris ir vyras sukuria šeima tik tokiu būdu. Šitokį būda uždrausčiau, nes per daug neapibrėžtumo. Bet mūsų dienų kultūroje tai legitymu, tad kuo neįtiko Kinijos gyventojai nesuprantu.
Aš tikiu moralės diktatūrą. Todėl užaugęs užgrobsiu valdžią ir įstatymiškai įteisinsiu tradicinę šeimos instituciją.
Mano valstybėje bus draudžiami ikivedybiniai santykiai. Bus baudžiama piniginėmis baudomis. Bus griežtai draudžiama sąntuokinė neištikimybė, zoofilija, homoseksualizmas, insestas ir už tai, jei bus įrodytas nusikaltimas, bus liudininkų, tada nusikaltelius nubaus MIRTIES BAUSME.

FILOSOFĖ
Siaubas, aš tavo valstybėje tikrai jau seniai sėdėčiau kalėjime, o gal jau būčiau nubausta mirties bausme?
Aš netikiu dievu, ar aš vadovaujuosi gyvuliškais principais? O homoseksualas, kuris tiki dievu, ir tokių yra nemažai, kaip tada?
Pabusk, Atuk!
Mūsų šeima sukurta be vedybų ir mes jau gyvename 8 metai kartu, turime du vaikus ir tokiu šeimų Prancūzijoje dauguma.
Moterys - skylės, o vyrai - pagaliukai! Lytiniai organai tikrai lyties neapibūdina, pats tingi pagalvoti, kas juos apibrėžia?

BERNIUKAS
Manau, kad supratau Oiraisos požiūrį į lyties apsprendimą. Galvoju, kad pagal Oiraiso, lytį apsprendžia pirminiai lyties požymiai, kurie susiformuoja prieš gimimą. Antriniai lyties požymiai, susiformavę brandos laikotarpiu, įtvirtina priminius, tiksliau išveda iš potencialios būsenos į išorę. Nes tik po antrinių lyties bruožų atsiradimo, galima gimdyti, o už tai atsako pirminiai lyties požymiai (galimos išimtys). Nepaisant to, jei žmogus neturės antrinių lyties požymiu, tik pirminius, jo lytis vis tiek apspręsta.
Sakai, kad yra tikintys homoseksualiai. Tikiu tavimi, bet tai nestebina. Nes yra daug žmonių, kurie žino, kad negalima, bet vis tiek tai daro. Pvz.: tu žinai, kad draudžiama laužyti eismo taisykles, bet kartais jas laužai. Draudimo laužymo faktas neanuliuoja draudimo.
Išmintingi žmonės kalba: kas nori suklysti, tas suklys. Atrodo, kad visas pasaulis nori suklysti, o jei nori, vadinasi suklys. Stebėdamas šių dienų Europos istoriją, atsiveria galima perspektyva, kad Heleniška civilizacija bus sunaikinta Islamo civilizacijos. Nes lytinis švietimas yra bausmė Europai. Helenistinė visuomenė išnyks ir jos vietą užims Musulmonai.
…Dar vienas žmogus pasakė, kad Tiesą ir gėrį trukdo priimti ir suprasti du faktoriai: 1 - silpnas protas; 2 - nenoras. Pasistengsiu išlavinti protą ir norėti pažinti realybę.
Įkūriau naują slaptą organizaciją, kuri kovos prieš moralinius deviantus. Paskelbiau per socialinius tinklus. Kol kas mano idėją remia nedaug žmonių. Bet 2020 mes būsime pasiruošę visuomeniniam totaliam perversmui. Vienas mano organizacijos narys pasiūlė įdomų planą, kaip užvaldyti valstybę. Pažiūrėsime, gal pavyks.
Tu žavi ir moteriška moteris. Bet moteris ne skylutė, o Vyras ne pagaliukas. Tavo religija idomi, bet neteisinga, jei prieštarauja mokslas, protas, empirinis pažinimas, istorija, tradicija. Žemė arčiau saulės, nei asmuo žmogiškumo, jei jis neturi sąžinės ir moralės pareigų.
Žinau, kodėl moraliniai deviantai renkasi „ATSITIKTINUMO“ religiją. Nes toks tikėjimas išlaisvina iš moralinių pareigų ir sąžinės graužaties.
- Kodėl savo kūdikėlius „psiaudo mergaites“ pavadinai berniukams būdingais vardais (Leo ir Felix)?
2017-04-09 08:52
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą