Rašyk
Eilės (78159)
Fantastika (2307)
Esė (1554)
Proza (10911)
Vaikams (2714)
Slam (73)
English (1198)
Po polsku (370)
Vartotojams
Jūs esate: svečias
Dabar naršo: 14 (0)
Paieška:
Vardas:
Slaptažodis:
Prisiminti

Facebook Twitter







14
BERNIUKAS
Internete radau informaciją, kad vienas žmogus išsitatuiravo savo kūno odą žalia spalva, padarė driežo odos imitacją. Jis save suvokia driežažmogiu. Bet kažkodėl kiti, tikri driežai, nepripažysta jo driežiškumo. Šis pavyzdys parodo, kad išorinis pakeitimas nekeičia esmės. Kaip toks žmogus liko žmogaus rūšies atstovu, taip transeksualas padaręs lyties keitimo operaciją liko savo pirminės lyties atstovu.
P. S. Draugas skaip programa atsiuntė nuorodą, kur kalba 10 – teiginių iš talmudo apie moterį. Užrašysiu tik devynias iš jų.
1- Moterys pilnavertiškesnės, lyginant su vyrais.
2- Moterys (šeimoje) labiau dominuoja.
3- Moters poveikis vyrui (šeimoje) didesnis, nei jo – jai.
4- Moterys turi didelią intuiciją.
5- Moteris geriau perpranta svečius.
6- Moterys empatiškesnės.
7- Moteris sukurta dėl grožio.
8- Sūnūs labiau gerbia mamą, nei tėvą.
9- Moterys lengvabūdiškesnės.
P. P. S. Paklausiau Ravo klausimo, ar įmanoma pakeisti lytį. Atsakymas: Всевышний решает кем будет человек - мужчиной или женщиной, умным или богатым, толстым или высоким, он решает, что должна пройти в этой жизни эта душа. И невозможно это менять, и невозможно поменять природу человека...
С уважением, Мендель Агранович

FILOSOFĖ
…Diktatūra vadinasi auklėjimu... Nežinojau, kad tavo tetis tau leidžia ištvirkauti.

BERNIUKAS
Tu labai protinga moteris. Labai įdomu skaityti tavo išsamius laiškus. Mano tėtis vienintelis, kuris aiškiai apibrėžia kas leidžiama ir kas draudžiama lyties dimensijoje. O ištvirkauti leidžia heleniška civilizacija. Ateina moraliniai devientai ir lytiškai šviečia vaikus, kad normalu lytiškai patenkinti save rankomis, daiktais, su partneriu, nesvarbu tai mergaitė ar berniukas, su gyvuliais, jei tai nesukelia skausmo gyvuliukui. Ar tikrai tai normalu? Ar toks lytinis švietimas tikrai nežalojimas? Mano draugai net negalvodavo apie lytinius eksperimentavimus, o po to, kai apšvietė, pradėjo... Tie deviantai skatina mus ištvirkauti. Tu auklėjimo diktatūrą legitimizuoji, kodėl diktatūra dorovės srityje tau nepriimtina? Tu mokeisi Sorbonos universitete, filosofiją. Tikriausiai daug išmokai išminties…
Tu minėjai, kad buvo precedentas, kai vyras, apsimetęs moterimi, dalyvavo moterų olimpinėse varžybose. Ar žinai, ką nusprendė sporto komitetas, ar užskaitė jo rezultatus? Ar leido jam varžytis su moterimis? Ar jį dėl to diskvalifikavo, ir nepripažino jo moters fikciją?
2017-04-06 11:21
Į mėgstamiausius įsidėjo
Šią informaciją mato tik svetainės rėmėjai. Plačiau...
 
Norint komentuoti, reikia prisijungti
Įvertinimas:
Balsų: 0
 
Visuose


Čia gyvena krepšinis

Lietuva ir apie Lietuvą